Morgon.. En dimmig sådan

Vardag / Permalink / 5
Man ser inte ut från fönstret, helt vitt. Men inte av snö, bara dimma. Känner inte för att göra ett dugg idag, men ska ringa Bik Bok och sen anmäla mig på en massa bemanningssidor. Avskyr sånna, man vet aldrig vart man blir skickad och sånt gör mig inte glad =S vill ju helst veta vart jag ska gå varje dag och HELST gå och inte åka buss, spårvagn, tåg mm för att komma fram till stället! Sån är jag hehe.

Ska ta ut älsklingarna på morgonprommisen. Lillen ser väldigt kissnödig ut. Min lilla bebis!

Och folk ska prata om att snacka skit =) väääldigt roligt måste jag säga och varför skulle jag bry mig om folk som ALDRIG har brytt sig om att lära känna mig förutom EFTER allt hände?! Som ALDRIG funnits där eller förstått! Som fortfarande bor i en håla där alla snackar skit om alla, även över internet. Hmm nej tack =D Bitterf*ttan = JAG!!
Ska påminna dessa människor att jag skrev vad JAG tyckte och tänkte, mina funderingar om de sedan inte tycker så, fine och så gör man som man vill, ellerhur?!
Vissa formuleringar jag skrev uppfattades antagligen helt sjukt, men dum som man är tror man fortfarande att folk ska förstå vad man tänker när man plitar ner det på bloggen. Men så är inte fallet. Får väl försöka prata klarspråk hädanefter så alla förstår.

Här är då statistiken från igår, hmm jag undrar vart alla människor kom ifrån. Har ju inte gjort något speciellt direkt. Men roligt är det =D
#1 - - sanna:

Jag har nog aldrig försökt lära känna dej, eftersom första intrycket av dej var inte happy precis.





De jag skriver till dig är att jag tycker du inte ska sitta och skriva "Folk som skriver om saker de inte alls har med saken att göra" Borde du inte ens skriva!!!

#2 - - Marra:

Ojj jo det var ju en klar ökning! Ibland undrar man ju allt vilka som läser :)

#3 - - sandra:

varför ska jag ta upp de med dej när du inte visar mig den respekten att prata med mig om den saken? Du har rätt i slutet av ditt inlägg att du kanske ska tänka på hur du skriver vissa saker om du inte vill få reaktioner hos folk. Har ju märkt att de är många som reagerar på saker som du har skreve.

#4 - - sanna:

Du vet att många människor känner varandra fast du aldrig har sett de.

Du var nog inte med så mycket på festerna..



ah, de var den absoluta första gången jag träffade dig öga mot öga.

Du sa icke hej när man sa hej! Så då tänkte jag att jag inte ville ödsla någon tid på dej.

Sen när vi var ute och jag försökte prata med dig så var du spydig kanske pga spriten.

#5 - - sanna:

En fråga bara...

Den röda är väl mest på hur många klick du har? eller har jag fel?

Jag går efter den blåa de är ju alla personer som kommer in på din sida eller?



Vill helst gå efter den röda :)

Till top