Mystid på morgonen

Vardag / Permalink / 3
Nyss mumsat i mig yoghurt med müsli och sörplar nu grönt te ur min mysiga Tiggermugg. Min favoritis mugg. Har faktiskt ljus tända också, de fixar balkongen så drog ner persiennerna, annars glor de ju in hehe. Natten har varit väldigt orolig. Vaknade tände lampan som small och slocknade, tände älsks lampa. Vet inte varför var knappt vid medvetande då?! Kollade på mobilen stup i ett. Zamme klängde på mina ben. Han är så söt men det är jobbigt när dom ska ligga på benen. Men han flyttade sig sen och hittade en mysig plats under några kuddar.

Farfar finns fortfarande hos oss. Inget sms och inget samtal än. Hoppas det aldrig kommer!!!!

Så vad händer idag? Absolut ingenting. Kika runt på ams hemsida, hoppa lite hopprep. Få tiden att gå så det blir fredag snart. Den här veckan har gått snabbt ändå faktiskt.
Det har inte varit några problem att gå ut med Zamme heller, verkar vara många hundägare som tar kvällspromenaden vid tio så + att jag träffat på många poliser också som patrullerar konstant. Man kan ju undra varför?!
Haha Zamme blev totalt mongo idag när han fick syn på ballonger. Burrar upp sig och morrar med hela sin lilla kropp. Han är ju bara för söt, såååå farlig haha.

Förstår inte människor som ser på småhundar som en accessoar, ni måste ju vara helt knäppa?! Bara efter att ha sett Paris Hiltons hundar. Som hon faktiskt inte går och bär på längre som hon gjorde förr?! Men vem har sagt att hon är normal egentligen?! Sen är det väl samma med PB, Amstaff mm?! Alla hiphopare har dom i sina videos, är det också en accessoar då eller?! Det är ett liv, ett djur man har och tar hand om. En familjemedlem. Sen finns de ju vissa puckon som bara köper för att det är "inne". Också riktigt idiotiskt.
Jag har alltid velat haft en liten hund, men inte en vavva. Även om många av dom blir lika stora som Zamme. Men jag köpte inte honom bara för att det var "inne" just då. Antagligen skulle jag väl gjort som så många andra och gjort mig av med honom sen vid 6 månaders ålder. Men det skulle jag aldrig göra.
Men sluta se djur som accessoarer. Lyssna bara hur dumt det låter. Jämföra en hund med ett halsband, armband eller en väska?! Sjukt..

Är hundar(djur) accessoarer tycker ni???

Nog gnällt från mig. Puss pusss.
#1 - - Charlotte:

Usch vad hemskt och jobbigt. Minns när min farfar (Bästa vän!) låg för nio år sedan, det var fruktansvärt! Stor kram till dig!

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Men herreguud självklart att de inte är det! De är hundar först och främst sedan rasen, sedan namnet och sist men inte minst en familjemedlem!:)

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Ja men herregud jag såg den, helt sjukt!

Till top