Ridande poliser i England

Vardag / Permalink / 6
Kikar på ett program på Animal Planet. Ridande poliser, hjälp vilka hästar de har, enorma bjässar. Riktigt coolt att människor reagerar annorlunda när man sitter på hästryggen, de får mer respekt. De kanske tror att de kommer mosa dom med hästen om de inte gör som poliserna säger haha.
Zamme ligger också och kikar, de är ju stora "hundar" på tv hehe.
Men de är verkligen stora dom där hästarna, människorna som står bredvid blir verkligen små pluttar. Grymt fina, blir så sugen på att ta upp intresset igen.
Ja tro det eller ej, Sara har varit hästtjej och skit fick jag ta för det också!

Ska hjälpa lillsis med en vintrigare design också. Tycker hon förtjänar det, hon kämpar som mig med jobb och att få ihop pengar varje dag. Hon behöver lite glatt :)

Lillkillen ligger och trycker sig mot mitt ben, helt utslängd.
Tassa och ben överallt hihi. Han blir verkligen mysig och gosig när det bara är han och jag, inte alls lika olydig och moffig. De tar verkligen efter av varandra och blir olydigare och gör mer hyss när dom är tillsammans hehe lite roligt att se.

Köpte Kinder Maxi idag också, det får man äta när man är ensam. De borde ju ta in Kinder chokladkakor istället. De skulle gå åt hehe.
#1 - - Sis:

Har en idé på en julklapp också :) vad sägs om ett sminkset? du kan ju sånt mer än mig :P

#2 - - Jennie:

Haha jag hittade dig i hennes blogg också faktiskt. duktiga och otroligt söta linda. hon va här på en fest för inte så längesedan o mina vänner sa ändå "gud vad vacker hon är!" dessutom är hon väldigt trevlig och duktig på o sminka. hon sminka mina ögon en gång snabbt o det blev skit snyggt. jag har ätit 3 olika, är inne på min tredje behandling så håret bli lidande bland annat och även min syn. kan även bli grått men det kan man ju färga över men det återfår sin färg när jag slutar med tabletterna. kan inte namnet på dom i huvudet :(

#3 - - Sis:

Jo fast nu menade jag ju ett tips vad du kunde köpa till mig :P

#4 - - Sis:

Behöver och behöver :P det är väl nån mascara, eyeliner kanske, ingenting för läpparna (behövs inte) nån ögonskugga, vet inte riktigt :) bara det itne blir för dyrt för dig

#5 - - Pernilla:

Sv: Va söt du är=)

Men det komer gå bra, Tina är en jätte bra vetrinär.

Hon är super gullig mot alla djur.

Men det är klart att det är lite nervöst.

Han ska jue sövas och det är alltid en risk.

Kramis*

#6 - - SARA - MISSCUPCAKE:

varför slutade du med hästar för?

Till top