- O n s d a g -

Vardag / Permalink / 0
Sjuuukt varmt och skönt ute, helt underbart. Älsk har precis åkt till jobbet, så nu ses vi inte förrän vid elva-tolv ikväll. Avskyr att vara själv, vet inte vad man ska hitta på. Men idag ska de bli storstädning här hemma. Har köpt T-Sprit och fönsterskrapa så här ska städas haha.

Vi pratade lite igår om vi kanske skulle gått på Alter Bridge, men Arenan ligger i Fryshuset för er som inte vet, och oftast så är det bara störiga ungdomar som går dit och lyssnar och härjar. Då vill man inte gärna gå dit. Jag vill dit för att lyssna, inte hamna i bråk med snorungar som inte ens kommit i målbrottet hehe. Kan dom inte komma till Gbg istället? Pleeeease!

Gissa vilka småkillar som ligger i solen också? Hehe, älsklingar.

Köpte torkade körsbär igår faktiskt, vet inte riktigt om de smakar körsbär hehe lite plasigt, men ändå så var det gott. Från märket Seeberger, finns med aprikoser mm i nyttiga hyllan på ICA hehe. Fick följa med ett rör med Smarties hem också haha.

Nej kanske man skulle börja göra något nu. Byta gardiner i sovrummet också till svarta så de inte kommer in så mycket ljus på morgonen, man kan ju inte riktigt sova då. Fanns suuuperfina gardiner på ICA också. Sånna som vi redan har hemma fast svarta med silverblommor på. Men pengarna flyter iväg just nu så, det får vänta!! Puss på er, hoppas ni får en superbra dag alla.
Till top