0 grader ute

Vardag / Permalink / 8
OMG coooold outside. Inte varit noll grader dom tidigare dagarna som vi varit ute med hundarna. Men nu var det verkligen kallt ute, fick som vanligt min alkisnäsa när det är kyligt ute hehe.
Så nu sitter älsk och dricker te och värmer sig lite, han har ont i knät. Han borde verkligen ta det lugnare än vad han gör. Men han är så förbaskat envis hehe.

Ser verkligen lite småkonstigt ut när tjejjer går runt i leggings och ballerinaskor just nu. Helloo? Det är snart november?! Missat det?! Ser lite småfel ut hehe precis som om man skulle ta på sig en dunjacka mitt i sommaren. Ser bara inte rätt ut hehe men men så länge dom är nöjda så.

Lillen har varit riktigt mammig idag, vet inte varför. Han är lite mongo den där vovven. Men ack så söt.

Är såååå sugen på tatuering igen. En i nacken alldeles under hårfästet och så en på sidan av revbenen. Vill vill vill!! Och så fylla i den på ryggen som aldrig blir av hehe.
#1 - - HannahSthlm:

Vacker bild!:)

#2 - - Ebba:

Kan du inte lägga in en bild på tatueringen som du har på ryggen?

Kram!<3

#3 - - Brunetten Sanna E:

vilken phötnos :Ddonkenmaten har jag redan hunnit äta upp :p

#4 - - jenilita:

ooh gud va fin bild på dej o vovven:) va fina ni är:) baileys är en chihuahua! jag har en till han e beige men han har lite mer typiskt chihuahua utseende:)

#5 - - Ebba:

Jag är ledsen, men gud va fint sätt att minnas henne på!

Kram!<3

#6 - - Ebba:

Oj, nästan lite kusligt. Ibland undrar jag om döden har något med våra liv att göra.

En kväll pratade jag med min kompis i telefon och av någon anledning kom vi in på det här md döden. Då sa jag: "Nej, vi får inte prata om sånt här. Jag slår vad om att någon kommer dö imorgon". Dagen efter ringer min kompis med gråten i rösten och säger att hon måste träffa mig. Då har hennes moster tagit livet av sig. Sånt får en att tänka lite ibland.

#7 - - Li:

Söt vovve och fin blogg:)!Sov gott!Kram

#8 - - Li:

Tack!Kram

Till top