Badat i svett..

Vardag / Permalink / 4
Vidrigt, tell me about it. Men det är vad jag gjorde inatt. Vaknade helt dyngsur, aldrig gjort det innan förutom när jag haft feber. Men denna gången var det inget sånt. Kan inte minnas att jag drömt något heller direkt. Att vakna upp så, det är inte kul. Så nu har jag gått runt och varit orolig att de ska hända älsk någonting eller någon annan i vår familj. Man ska inte tänka på sånt för då kommer snart något att hända.

Solen skiner ute idag, men det blåser, som vanligt. Som sagt, det är de negativa i Gbg, ser inte fram emot vintern. Fryslort som jag är haha.

Jag vill ha ett jobb, NU.. Det här tär sönder mig och älsk också, avskyr att sitta hemma och inte göra ett piss, känna sig värdelös för att ingen vill ha en. Värdelös för att man inte kan hjälpa till riktigt med räkningarna. Det värsta som finns är när man känner att man lever på någon annan, tror ingen riktigt kan förstå om ni inte sitter i den sitsen själva.
Skulle aldrig i hela mitt liv palla att vara hemmafru!
Sjukt att vissa människor långtidssjukskriver sig för att de inte orkar jobba?! Tur att de mesta av det är borttaget.

Men nu måste jag skynda på mig lite, ska iväg och äta med älsk som har lunch tolv. Puss
#1 - - Anonym:

http://sabinadurebrandt.blogg.se/2008/october/jag-ar-nya-bloggfriends111.html#comment



hon finns för dig iallfall du behöver hjälp med mobbare

#2 - - jenny:

svar; ja hon har gjort en bröstförstoring.

#3 - - Pernilla:

Jag vet precis vad du menar, har också vaknat dyblöt ibland. Har då inte heller kommit ihåg vad jag drömt. Olustigt är det i allafall...

kram

#4 - - Sis:

Kan nog förstå ganska bra hur du har det, själv sitter man med två hem som man får pendla emellan, när allt man vill är att klara sig själv

Till top