Blodtrycket är okej igen

Vardag / Permalink / 6
Denna gången hade jag 120/83 och förra veckan 156/104. Så nu har jag fått andra pillisar utan östrogen. Det blir nog bra det dära. Tur att blodtrycket var någorlunda normalt iaf, var lite orolig där ett tag.

De ska riva våra balkonger och bygga nya. Niiiice! Just nu är man som sagt livrädd för att gå ut därifrån. Men de borde ju byta fönster mm som är lite viktigare, tycker jag iaf hehe men man kan ju inte få allt här i livet.

Varit och pratat med chefen på Lindex idag. De har inga jobb, allt pga lågkonjukturen, känns ju underbart. INTE!! En tjej ska sluta där och hennes tjänst kommer inte bli ledig + att de ska dra ner på 30 timmar till. Det är ju sjukt. Jävla lågkonjuktur!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig i sängen med älsk och kika på Sex and The City filmen =D tänka sig att han också tycker den är rolig. Såg "light" versionen av filmen idag hihi. Har ju Special Edition jag mahaa skryyyyyt! Puss på er hoppas ni får en bra dag.
Detta är nya frillen dåååraaaa. Men ska tagga till luggen lite granna. Men fasiken vad svårt de ska vara att få till en snygg frilla när man är hemma själv. Omöjligt haha. Man ser inte slingorna så himla bra här, får ta en bättre bild senare och visa er.
#1 - - Sanna:

De gör den, riktigt bra!

Men lite små jobbigt i början sa mamma eftersom de drar ner så mycket på maten mm.



Men de är bara att hålla i :)

#2 - - Alisa:

Usch, jag ska nog ta mitt blodtryck jag med, det ar hemsk igår, hela dagen dunkade det i mitt huvud, herregud!



Liiiiiiike your hair a lot!:D

#3 - - Anna:

Fu är jättefin i håret :)

#4 - - Emma:

skiiiiitsnyggt!! du passar att ha luggen sådär :)



kramsi

#5 - - Sis:

Precis, samma sak med BR de kunde inte anställa pga lågkonjuktur, helt jävla otroligt >_<

Fin du blev i håret! :D

#6 - - mamma:

vad fin du blev. puss o kram mamma

Till top