John Blund höll sig borta inatt

Vardag / Permalink / 1
Inte sovit många timmar inatt. Vid sex kommer jag inte ihåg nåt mer, så de var antagligen där sömnen tog över. Det knakade, ven, ösregnade och förde ett himla liv utanför fönstret, lite creepy.
Klart adernalinkicken satt i ett tag efter hundmötet igen. Det som gör mig så flyförbannad var hon som såg efter hunden. Vi vet inte om de ens var ägaren, det gör mig ännumer förbannad. Jag vill inte bo kvar i den här delen av stan mer. Älsk, jag och två av våra grannar, som också är nyinflyttade och i våran ålder, har kommit fram till att det här är verkligen partilles ghetto. Spelar ingen roll vad folk säger. Vill man ha sin hund vid liv ska man inte bo här, har vi konstaterat. Även dom har en liten skrutt och de har också träffat på lösa hundar. Ser jag den hunden ute tänker jag ta ett snack med ägaren!!! Inte många har JRT här i området, de vi känner igen är kopplade, men inte den här gången. Kärringen var väl så lat så hon lät hunden springa lös, vad hade hänt om en bil kommit åkande? ARG ARG ARG ARG.. Ska försöka skit i henne.. Förlåt, men för varje dag som går så blir man mer och mer smygrasse, för dom skiter fullständigt i allt vad regler och vett i skallen heter. MÅNGA av dom iaf, INTE alla. Blir så trött.. Sätter man alla på ett ställe så blir det problem och bråk, kolla Bergsjön t ex. Man ser sällan de som sköter sig och de som är underbara människor, väldigt ledsamt.

Älsk sover fortfarande. Så en Tiggermugg med Minestronesoppa får vara mitt sällskap just nu hehe mamma har den muggen med Ior, onödigt vetande. Regnar fortfarande ute men det blåser ingenting vad man hör. Storm inatt, stiltje nu hehe.
#1 - - Alisa:

Loooooooooooove din nya design!:)

Till top