Läggdags??

Vardag / Permalink / 3
Fick ett mail idag från en "pappa" som satt i England och ville köpa min röda mobil som ligger ute på tradera. För 700 USD. Alltså lite över 5000 svenska kronor. Det verkade vara en hund begraven. Hans mail var något i stil med 7Uhuasd7698sda@spam.org. Någonting sådant. Tror de verkligen att man går på sådant? Folk är inte dumma i huvudet och går på allt. Iallafall inte jag, även om det ibland verkar celldött i min hjärna och bara smink och kläder snurrar haha.
5000 kr när inte ens en ny sådan mobil kostar så mycket. What? Idiot =P

Sitter och fundeeerar lite på om jag ska ändra bloggen, göra den höstigare, men älskar den designen jag har nu och den kommer jag byta tillbaka till sen när jag tröttnat på höstgrejen. Men vet inte än, väldigt många som gillar den jag har nu hehe. Hmm i valet och kvalet. Man kan ju pilla lite och se hur de blir. Älsk ligger ändå och kikar på en av sina favoritfilmer The Negotiator så hehe..

Träffade på lös hund ute igen. Snart fan sparkar jag bort dom. JÄVLA ÄGARE som går runt och babblar i telefon och skiter fullständigt i den "Jaaajaaa". Whisky råkade bita Henke som hade honom i famnen. Han blev helt tokig. JRT som kom fram. Vad hade hänt om Whisky varit på marken?
När jag röt i åt hunden så sprang den bort tillslut. Nu är det Akelius som gäller igen, vet vart idioten bor och vilken hund det är.. Nu jävlar!!!!
KOPPLA ERA HUNDJÄVLAR äckliga invandrarkärring!!! Sorry men man blir förbannad, när blir det hets mot folkgrupp mot svenskar då?? Är inte vi en folkgrupp också?? Eller? Jävla svenne? Är inte det hets mot folkgrupp också kanske? Hade så gärna velat gå och slagit "ägaren" på käften, usch är så arg så jag skakar. Adrenalinkick... Tror inte ens det var hennes hund faktiskt.
Det skulle vara tråkigt om VI får avliva våran hund för att andra inte kan koppla sina. För som sagt, alla hundar går inte ihop, precis som människor. Vissa människor går inte ihop och slåss direkt, precis som hundar. Denna lilla som vi träffade har vi mött många ggr, inte den snällaste kan jag meddela!
#1 - - Nathalie:

Sjukt fin design ! =))

#2 - - Veronica:

Inte äckelhund :( ÄCKELÄGARE!!

Allting ligger hos ägarn.. hunden är bara hund och har sina instinkter.. DUMMA ÄGARE :D

#3 - - Bea:

Man säger faktiskt inte äckliga invandrarkärring! Hets mot folkgrupp, är det nåt du känner till?

Till top