Lördag?

Vardag / Permalink / 3
Det känns verkligen inte som det. Lördagar brukade vara fulla av fest när man var mindre. Gick inte en helg utan att man var ute, ibland saknar man det. Men att supa är inte speciellt kul längre, men älskar att vara ute bland folk hehe. Vilka problem.
Men mysigt att vara hemma också, blåser och härjar ute. Mysigare inne i värmen hehe!

Mitt msn på datorn är helt paj också. Drygt att avinstallera och installera om det. Men de vill inte funka, inte älsks heller som är på min dator. Himla mongo grejor. Det vägrar bli installerat igen också, stooor suck. Tror det har och göra med att datorn är hel knasig.

Spännande att det är val i USA om 10 dagar. Man kan ju inte låta bli att undra vad som kommer att hända då om Bush byts ut. Är inte så himla insatt men Obama verkar vara den som är smartast och har bäst ideér.

När jag satt och väntade i väntrummet när jag skulle kolla blodtrycket igen så kom det in två äldre kvinnor. Kanske var runt 40-50 år. När de började prata höll jag på att spy. Sönderrökta stämband, vidrigt. Satt och hostade sin rossliga rökhosta. Man bara väntade på att svart slem skulle komma ut ur munnen på dom. Nej usch det är verkligen ett bra avskräckande exempel. Vem vill låta så när man blir äldre? Ibland hörde man inte vad dom sa för att rösterna var så krassliga och raspiga. Det är ju så äckligt.
Sen en sak jag tänkt på, det är inte ofta man ser killar röka. Vet inte om ni uppfattat det men det är faktiskt oftast tjejjer som röker, iaf när man ser dom ute. Man kan ju undra varför?

Tjuvlyssnat:
Två platinumblonda fjortistjejer ~16 sitter och diskuterar sin dag. Tjej 1 verkar lite nedstämd.
Tjej 2: Men hur mår du egentligen gumman?
Tjej 1 (gravallvarligt): Alltså, jag vet inte… Jag kanske måste ta en bloggpaus.

HAHA!
#1 - - Anonym:

Ja, jag håller med dig fullständigt. Själv så önskar jag att cigaretter aldrig uppfanns för det är ju inte så att dom gör någon nytta i världen? :S

Cigaretter skadar ju bara människors lungor.. :(

#2 - - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer:

ledsen att din vän gått bort.



Men mode och kläderna har varit en viktig del av serien sedan starten annars hade inte Patricia Field varit så stor, fått så stort inflytande.



Rollkaraktärerna definieras ju i mångt och mycket via deras kläder och stil.

#3 - - Anonym:

Du tar altlid så fina bilder :) HA en skön regning söndag..

Till top