Rädslor...

Candis / Permalink / 7
Någonting som jag tänker på väldigt mycket, speciellt om nätterna när sömnen inte infinner sig, är cancer. Tänk om man en dag bara vill gå och ta bort en fläck, de gör tester och sedan ringer dom. Det är sjukt att tänka så. Men tänk om det hände? Är jätterädd för att kolla dom få fläckar jag har, men någondag måste man ta sig i kragen och ta bort någon av dom. Men konstigt att man kan inbilla sig senarion som man tror kommer eller kan hända. Speciellt när det handlar om en så allvarlig sjukdom som cancer. Det kanske är för att så många i ens omgivning får det. Man bara väntar på sin egen tur i ordningen känns det som.
En annan rädsla är att baby ska försvinna, pga att han snusar så mycket. Ungefär en dosa om dagen och han kan inte sluta, det spelar ingen roll hur mycket han säger att han kan det. Han har försökt förr men inte lyckats. Nu har han gått från lös till portion, men det hjälper ju ingenting. Det jobbiga är att han blir så fruktansvärt grinig och dum när han ska försöka sluta. Spöket nikotin antagligen.
Självklart är alla livrädda för att någon nära ska försvinna.. Tyvärr händer sånt alltför ofta, varje dag. Och tiden läker inte alla sår, det är bara skitsnack. Saker som hänt för flera år sedan tar man fortfarande illa vid sig av. Så känner jag iaf..

Har ni något ni är rädda för? Och tycker du att tiden läker alla sår??
#1 - - NAVAS:

Vi har EXAKT samma problem utifrån de du skrev nyss! =P haha! jag har också i hårprodukter som ska framhäva men ändå ta bort "frissigheten". Nej gud nej, kamma håret funkar INTE! DÅ blir allt en enda våg och stort typ =P haha.

Håret mår ju bättre utav att låta plattången ligga :)

KRAM

#2 - - Linda:

Tiden läker de flesta sår faktiskt, det gäller att kunna förlåta och gå vidare, hur mycket man än gnäller och sörjer kan man inte ändra på något i det förflutna. Det står jag för. och vad jag är rädd för? att förlora personer jag älskar, och så är jag sjuuukligt mörkrädd och rädd för tång och mörkt vatten. ha en fin dag! =)

#3 - - Sis:

Tiden kanske läker såren, men evigheten består av ärr efteråt

#4 - - Andrea:

Du är ju så duktig på att fotografera! :) Fixar du någonsin till själva bilden i ps eller bara ramen? :)

#5 - - mickaela:

sv: okeej, jag tycker nog att suri är den sötaste :) Fast shilo är ju också jättesöt =)

#6 - - jenny:

svar; ja det var det, försökte retuchera bilden lite så det inte skulle synas:P



jag är livrädd att min pojkvän ska dö!

#7 - - Emma:

Åh, jag är precis lika..



Det är värst på kvällarna, kan ligga och tänka på en massa hemska senarion som kan hända min älskling.. Bara en sådan sak som att han kanske är hemma själv och lyckas sätta i halsen & i sin tur dör p.g.a. det gör mig livrädd.. Usch.. Varför ska tankarna bli så djupa och hemska precis innan man ska lägga sig?!..



Och cancer är något jag alltid varit livrädd för, så fort jag får blåmärken.. huvudvärk.. då startar de hemska tankarna. Också rädd för att R ska få det..



Tror tiden läker såret, men ärret finns ALLTID kvar!

Till top