Sängen ser verkligen inbjudande ut

Vardag / Permalink / 8
Men vi måste köpa en större säng, allt tack vare en älsklings utbredande på nätterna haha ruskade på honom så hela sängen skakade men inte en reaktion. Tänk om jag skulle få andnöd någongång, hmmm hemskt haha. Jag själv känner av när nåt inte stämmer, som när älsk har en mardröm, vaknar direkt, en annan gång så hördes inte hans andetag och jag vaknade hehe. Det ni, sjätte sinne kanske.

Suttit och pratat fram och tillbaka om lägenhet, villa mm. Först och främst ska jag ha ett jobb, innan dess inga planer alls helt enkelt. Eventuellt, fortfarande på planeringsstadiet, så kanske vi ska flytta ihop med älsks jobbarkompis/klasskompis. Då blir det ett hus, med minst två ingångar, två badrum, sovrum mm. Mest jag som sparkar bakut, känns som att man inte får något privat då, måste tänka på allt man gör och det kan faktiskt få ett förhållande att spricka. För om vi tar lån, på ett hus, och jag sedan inte pallar mer, för det är de senariot som kommer hända, så är det ju inte bara att sticka ifrån allt. Älsk står ut med att bo med andra, men inte jag!! Och det kanske är förståeligt! Ens privatliv blir inte så privat längre. Men det blir ju billigare, det är ju de som är grejen!

Men nu ska vi sova, kika på Dukes of Hazzard, favoriiit, och somna bort. Imorgon blir det jobbsök, tvättning och AMS besök. Xoxo
#1 - - Jonna:

SovGott:)

#2 - - Linda:

Oj, har inte haft tid att svara. men du frågade om röda läppar.. jag tycker matta läppar är grymt! bara smeta på en läppenna så är det klart, sitter längre också. men glansiga är super också! glittriga gillar jag väl kanske inte riktigt, känns inte så mycket höst, mer sommar.

#3 - - natta:

sv: jaha okej jag bor i sthlm

#4 - - Mimmi:

Godmorgon! :)

#5 - - HANNA:

gud vilken fin blogg du har, och vilken liten söt vovve :)

#6 - - HANNA:

söta vovvar menade jag* :)

#7 - - vendela:

Jag vill be om ursäkta för alla negativa/taskiga saker jag skrivit i din blogg.. jag har inte en bra utsäkt varför men jag vill be om ursäkt ändå..

jag vill att du ska veta att jag ångrar

jag gillar din blogg och jag vill inte vara osams med dig ovasett om vi känner varandra eller inte

jag tar tillbaka allt elakt jag någonsin skrivit

ovasett om du vill tro på det jag säger eller inte

så är jag tacksam över att få be om ursäkt ha en bra dag kramis<3

#8 - - HANNA:

SVAR hihi! :) ha en bra dag

Till top