Spetsigt

Gnälligt / Permalink / 3
Något som är sååå gräsligt är när tjejjer försöker ta åt sig nya spetstrenden genom att endast ha en svart BH under toppen. Det är verkligen fult, rysligt gräsligt. Som att ha en nättröja på sig med bara BH under, ni vet som var inne förut. DET ÄR SÅÅ FUUULT. Snälla, ta på er något under eller köp en annan form av spetstopp som inte sitter som ett korvskinn.
Min åsikt dock..

Nu är det dags för sänggående, gud vad skönt. Ny dag imorgon, hoppas det blir fint väder. Kanske man kan parkera sina skinkor ute på balkongen och avnjuta lite sol. Ska även söka lite mera jobb, blir frustrerad över att ingen svarar och så söka lite mer. Tänkte även försöka städa lite och även torka golven, kanske ge mig på fönstrena?!
Hittade en jättefin tapet på Rusta, mörkbrun med gulstänk. Skulle varit riktigt snygg i sovrummet, men de är väl det att de inte är så kul sen på sommaren med en tapet som är höstig?? Hehe.

Fuck, måste klippa luggen igen, himla skit. Den växer alltid sig superlång direkt. Men är förvånad över hur fort mitt hår växt sen jag klippte de sist. Kanske beror på nya schampoot och balsamet? Eller att jag inte plattar lika ofta nu, har det mest vilt och småvågigt, mitt egna hår helt enkelt hehe. Men men nog om det. Sov så gott alla små rumpisar, så hörs vi imorgon igen.
#1 - - Stylissimo - Fifi:

Sv: Aj då. Tiden är jag inte riktigt säker på, men det tar väl ngnting mellan 5-8 timmar, beroende på hur länge jag orkar leka med bilden. :) Ibland ger jag upp, vilket man märker på bilderna. Hur lång tid det tog att lära sig? Det tog väl kanske 2-3 mån att kunna hantera programmet någorlunda.

#2 - - Hundmodebloggen/Emma:

SV: Ja, det verkar tyvärr som att det inte blir fler kollektioner :( Men desto större anledning att köpa upp sig på det som finns kvar!

Söta hundar du har!

Och är det möjligen du som har gjort Alisas fina design? Lite likt :)

#3 - - Alisa:

ja mend et är det, hon står typ för hela bloggvärlden, fast än itne änns 5% av alla bloggar är som hennes. Sen så tycker jag att det r henne sföräldrars ansvar att kolla upp hur hennes liv är, hon är trots allt under 18 och hur "vuxen" hon än är så är det lag på att hennes föräldrar fram till att hon fyllt 18 år har ansvar för henne.

Men jag tycker att median ska lägga ned mindre tid och pengar på henne, absoult!

Till top