Tandvärk ='C

Vardag / Permalink / 2
Det får inte vara sant men shit vad jag får skylla mig själv! Äter godis varje dag, då menar jag varje dag också. Vet inte ens om jag har råd, gå och göra en undersökning, få veta priset på behandlingen och sen inte kunna göra något för att man inte har pengar. FUCK FUCK FUCK FUCK. Det dumma är ju att när det börjar göra ont, då är det allvarligt! Ska jag vara ärlig så ha jag inte varit hos tandläkaren på 4 år =S tandläkarskräck och pengar är två stora faktorer. Men lär nog ta mig i kragen nu. Himla skiiiiiiiiiiiiiit.

De håller på för fullt och sätter upp ställningar vid balkongerna, treeeevligt. Snart måste man börja tänka på vad man gör här inne när boysen står utanför och röjer hahaha. Men de dröjer nog. Undra varför de inte börjat med det här tidigare? I somras t ex?! Wierd.

Kommer bli en tråkig Halloween i år =// Älsk skulle åkt upp på mitterminsmiddag på Bergsskolan men det blev så mycket krångel och sen ville han inte åka pga sitt knä mm. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Tråkigt att vi inte känner så många här! Hans barndomskompis ska ha fest på lördag i Borås där han bor. Men frågan är hur vi ska ta oss hem, hundarna är ju hemma som sagt =// NO FUN...

Nej ska gå och ta mig ett glas juice och försöka hitta numret till en tandläkare. Pöss pösss
#1 - - Emilia:

s: Hahah, jo H&M är lite farligt. Slutar alltid med att man köper något! Tack så mycket. Din blogg är jättefin med :D

#2 - - Joanna:

Ja precis. Det hade varit en skitbra ide, att pengarna skulle gå till alla slags cancerforskning. Men inte då. Världen är orättvis :(..



Tack, det är min kompis som har gjort den. Jag är inte så haj på webdesign så.. Din var också riktigt fin

Till top