Wooaaaaaa =D

Candis / Permalink / 1
Hahaha en låt man kan skutta runt till är helt klart 99 Luftballons med Nena =D studsvänlig haha.

Älsk gillade dom nya underkläderna kan jag meddela. Har man något snyggt under så känner man sig verkligen snygg även om ingen annan ser det. Me likey!! Mer underkläder åt folket!!

Älskar spetstoppen från Lindex, har den i svart och vinrött också hahaha. Men jag är sån, gillar jag något så köper jag flera av det plagget. Skulle vilja ha blusen i andra färger också, den lite annorlunda, love it.

Idioten på Godishavet gjorde mig förbannad men nästan ännumer motiverad till att hitta ett jäkla jobb. Jag är riktigt konstig haha ingen dålig dag utan ännu gladare haha.

Usch älsk ska opereras på tisdag. Klart man är orolig. Han har nämligen endel flisor i knät efter en liten olycka på fyllan och det är dom han ska ta bort nu! I KARLSTAD av alla ställen, just för att han varit på undersökning där och fått vänta i nåt/några år för att få en tid. Så när vi åker till Katrineholm imorgon så kommer vi inte hem förrän på onsdag nästa vecka tror jag. Lång tid. Ska försöka fixa mobilbloggning hehe inte fattat hur man gör riktigt hehe..
#1 - - Malin:

HOppas du hittar ett jobb snart vännen! HÅller alla tummar för dig. Kram

Till top