- T i s d a g -

Vardag / Permalink / 4
Today is a big day. För mig iaf hehe. 15.30 har jag intervju med Model Lab och det vet ni ju redan hur mycket jag vill ha det. Oändligt mycket. Så snälla söta rara, håll era små tummar, tassar, tentackler, jaaa vad ni vill, för mig hehe. Innan det ska jag traska runt i Allum och fortsätta lämna ut CV, Bokia, MQ, Vila, JC, Din Sko, Bianco mfl och nej jag tänker inte bara söka på de roligaste men jag tar ändå ICA sist hehe. Har gjort mitt skitjobb på Wasa och de gör jag inte om.
Har bestämt mig att när jag får jobb så tänker jag lägga undan pengar till Makeup Institute utbildningen och vi ska ju bo här ett bra tag så hehe. I dom banorna tänker jag nu iaf, kommer säkert ändra mig som vanligt.
Men bara jag får jobb nu!
Älsk försöker sporra mig genom att erbjuda mig en Samsung Soul så fort jag får jobb. Den dagen jag får reda på om jag fått jobb så kommer jag alltså få en Samsung Soul hehe, varför? I don't know hehe fråga älsk.
Han tänkte ta ett abonnemang på TRE för någon dag sen, men satt och räknade, under det åren man betalar mobilen på tre, så kommer du slutligen ha betalt SEX TUSEN för den, när den kostar tre tusen utan abonnemang.. Det är helt sjukt. Då tar man ju en på avbetalning någon annanstans. Känner er lurade hähä.

Morgon-kiss-dags med hundarna. Undra om kameran kanske får ta och följa med, hmm kanske hehe!
#1 - - seykal&pavlina:

Hejsan, vi är två som har den bloggen, och vi heter Lamborghinidogz & Mindiesel på Mypetbook :)

#2 - - ida:

I högsjö säger du, jaså. skoj. ja världen är bra liten:P Ja har pluggat miljövetenskap. å är nu på full jakt efter jobb. hoppas man får nått snart.s er att du oxå är ute å letar. De är inte mycket skoj inte...

#3 - - teela:

hade varit kul att träffas någon dag :) Jag o min kompis tänkte ha samla laga-mat och spela-sällskapsspel- kväll framöver med ett par nya kompisar från skolan. Hade varit roligt om du med ville komma :)

#4 - - C:

Fast nu har du väl räknat lite konstigt. Om du tar den med 3 Bomben Friends som kostar 69/mån så kostar mobilen 139/mån (om du beställer via tre.se) vilket ger dig en slutkostnad på 3336 kr för mobilen. Det många gör fel är att räkna med de där 69/mån i priset, det är ju abonnemangskostnad och ingen kostnad för mobilen...

Till top