Äntligen hemma igen

Vardag / Permalink / 2
Och älskling måste jobba över. Det dåliga är att han får ingen övertidsersättning och så mycket övertid som han har just nu, det är helt sjukt.
Gick iaf jättebra att jobba idag, trivs jättebra där. Älskar att stå i kassan, se alla som kommer in och går, träffa och prata med olika personligheter. Väldigt intressant om inte annat. Önskar att jag kunde få jobba mer än jag gör nu, men kan inte tvinga mig på som heller.
Märket en sak idag, folk hade verkligen ett sug efter sjalar och halsdukar, varje människa hade med sig en sjal eller halsduk haha, kanske var för det kyliga vädret ute kanske?
Hittade själv en favorit jag funderade på att köpa, i orange och brunt och lite silvertrådar i, riktigt fin faktiskt. Men duktig som jag var så höll jag mig ifrån att köpa den.

Fick en trevlig överraskning från Försäkringskassan idag i form av lite pengar. Gick då och köpte lite torrschampoo, en godispåse och gråa tjocka benvärmare från Lindex, väldigt väldigt söta. Med stora knappar på sidorna. Har kommit in en jättefin sjal också, i samma tyg som spetstoppen som finns där. Men när ska man ha den? Det är frågan.

Tänkte beställt biljetter till Wall-E imorgon kväll, men det fanns bara dåliga platser på kanten kvar, typiskt. Men funderar på söndag kanske, då gör man ju ändå ingenting, bara sitter och jäser. Vill ju så gärna se den, han är ju för underbart söt.

Nu kom äntligen älsklingen hem. Har saknat honom så himla mycket. Gubbe min ♥
#1 - - Emma:

Extra pengar sitter ju alltid fint :)

#2 - - Pernilla:

Åh Wall-E e såå söt. Filmen är verkligen sevärd=)

Till top