Är världen helt sjuk?

Candis / Permalink / 4
Människor krigar för religion, dödar människor för att Gud vill det? Andra trycker ner folk som de aldrig känt eller pratat med. Skaffar bloggar och blir stora genom andra människors Hat mot dom.
Och det är ju tyvärr inte ens en tusendel av all idioti och hat som finns ute i världen i form av ALLT. Kan inte folk bara följa regler, vara normala, leva sitt eget liv så behöver det inte bli problem och bråk överallt.
Vad fan är de för fel?? Måste människor försvinna för att andra ska fatta att livet är för kort för att slängas bort på skit som att mobba andra? Ska det verkligen behöva gå så långt?? Varför behöver människor en chock för att vakna upp och börja leva?

Jag själv är sjuuuklig på att hänga upp mig på småsaker. Som att något går sönder, eller något tar lång tid bla bla. Men när ALLT verkligen går fel hela tiden då blir man lite smågnällig. Kanske inte är så konstigt när det känns som att allt man tar i går sönder eller försvinner från en =/
#1 - - Anna:

Okej, det låter ju lovande iaf :)



Måste säga att du har jättesnygg blogg också :)

#2 - - Jessica:

Tack för kommentaren. Ja, det är ju inte bara mitt liv de kommer för nära, det är även hans. Skriver sjukt mycket skit om honom på nätet, det är inte rätt. Vi får se om jag kommer tillbaka en dag, när allt lugnat sig. Tvivlar på det nu dock, bloggarna börjar bli för privata och folk kommer för nära ens liv... Usch.



Riktigt fint inlägg det här förresten. Tack. Du har så rätt!

#3 - - Jessica:

Ja, det är en bra fråga... Sjukt!



Kommer nog sätta lösen på den, troligtvis. För att OM jag skulle vilja ha tillbaka den om ett par månader så vore det ju bra om den finns så att säga... Men man kommer inte kunna se den då alltså...



Tycker du skrev mycket vettigt i detta inlägg! Därför länkade jag. Tack själv :) Kramar!

#4 - - Victoria:

Det är helt sjukt hur elaka folk kan vara. Speciellt på internet när det inte är face-to-face. :/

Till top