Bara en lugn hemmasittarkväll

Vardag / Permalink / 4
Bilden är från när vi åkte på kvällen från Filipstad till Partille. Då vi spenderade våran första natt i nya lägenheten..

Älsklingen ligger och snorkar i soffan. Trött som han är efter att ha jobbat hela dagen och gick upp vid fem imorse. Men hoppas lite grann att han vaknar för nu börjar jag bli hungrig och vi har ingen pasta hemma som man kan slänga ihop. Hade ju tänkt mig en pizza, för en gångs skull. Som ni redan vet så är jag inget fan av pizza. Men det skulle vara gott idag.

Lille nörden inom min vaknade och sitter nu och installerar om Sims 2 på datorn. Undrar hur många som spelat The Sims genom åren. Ni vet när det första spelet kom. Det var verkligen många år sedan. När det sedan kom extension packs till det gamla, man var ju eld och lågor.
Fanns även ett annat spel jag spelade som hette/heter Heroes of Might and Magic. Som gjordes av 3DO hette dom, sen efter fyran tror jag det var då tog Ubisoft över för 3DO gick i konkurs. Efter det blev spelet aldrig sig likt. Snarare WOW kopia, riktigt dåligt. Har bojkottat det helt tyvärr hehe.
Lite onödig info kanske men men.

Nu börjar Idol strax. Kollar bara på auditions för sen tycker jag att det bara blir långtråkigt. Vi vet ju ändå från början att ens favorit kommer åka ut.
#1 - - IZZAH SVARAR:

okej tack ska du ha ..

men vad har du för grund stillmall ?

#2 - - Mimmi:

Sv: Okej, varför slutade du?

#3 - - IZZAH SVARAR:

ah okej :D

jag har en annan stillmall men ajja ..

ska ta mej en titt på det dära lite senare :)

hoppas jag får till de annars kommer jag bli grinig :(

#4 - - IZZAH SVARAR:

jo jag ska nog ta åh göra de :D

för just nuh orkar jag inte trixa med detta nå mer :D



vad gör du nuh då ?

Till top