Big Bang exprimentet

Candis / Permalink / 3
Det har ju verkligen gått till överdrift nu. Aftonbladet skriver att barn blivit rädda mm. JA VAD TROR NI DET BEROR PÅ ERA HIMLA PUCKON? Det är ju NI media som skrämmer upp ALLT och ALLA. Och om barn var så jäkla rädda varför stannade de inte hemma? Skolkade? Det är ju också lite sjukt.
Om lilla Aftonbladet kunde skriva fakta och sluta skriva skit så kanske ingen skulle bli rädd. Och varför skulle jorden gå under 10.30 och klockan 12.00 som många skriver? Det förstår jag inte heller =P
Jag tror inte de kommer hända något när de gör det riktiga testet om några veckor, men det får man vänta och se för det märks inte direkt heller, tar månader innan någon effekt syns.
Eftersom vi dödliga inte riktigt förstår den fysik som dessa forskare håller på med så är det klart de är lite skrämmande. Som sagt, vi vet inte vad som kommer hända eller kan hända. Men vi får hoppas att den uppfinningen inte hamnar i fel händer, då kan det nog bli farligt!

Men klart man var nojjig och det är faktiskt tack vare media, tyvärr. De har ett fruktansvärt inflytande på folk och så gott som ingenting stämde överrens med verkligheten.
Jorden kommer gå under någongång, antagligen med människans hjälp, men den tiden är nog inte riktigt här än.
Och nej jag tror inte Gud bestämmer över det faktiskt!
#1 - - Anna:

ja de e mkt skit som skrivs! tyvärr tar man till sig för mkt av allt som skrivs :/



P.s din blogg var väldigt snygg o välgjord :)

#2 - - Sabine:

awesome design!!

#3 - - Caroline:

Nej, som jag skrev är domedagsprofeterna inte insatta i ämnet - det är t ex biokemister och lärare som gått till motangrepp.

Till top