Blackout i soffan

Vardag / Permalink / 2
Det är sjukt när man sovit sen elva igår kväll, fram tills halv tio imorse och sedan slockna med boken i famnen i soffan. Det kan ju inte vara normalt. Jag som tänkte läsa massor ur min bok hehe glöm det. Hon på Bokia såg rätt förvånad ut när lilla jag skulle ha den boken, dessutom på engelska. Det ni gott folk hehe beror på att när man köper den på svenska så missar dom väldigt mycket beskrivningar och innebörden försvinner lite, som bara kan beskrivas på engelsk. Älsk frågade det igår också: "Är den på eengelska?". Jaaa? Vad är de som är så konstigt med det? Bara att jag ser söt och dum ut så betyder inte det att jag är helt född bakom flötet =) skenet bedrar. Kan läsa ut en bok på en dag om jag skulle vilja, en undanskymd talang som funnits sen jag var liten. Både sis och jag är grymma på att läsa böcker haha.
Fick lov att köpa boken nu för de har ju bytt framsida på den för att matcha tv-serien som börja i början av november. Väldigt idiotiskt när framsidorna på varje bok är som en konstnärsbild. De finns att köpa som tavlor och alla är riktigt fina =)

Men vovvarna behöver ut och kissa nu, blev en kort vända imorse för det ösregnade. Fick lov att ta trapporna ner idag. Elva våningar =P för att nåt pucko stod och höll upp hissarna. Väntade 10 min sen gav jag upp. Så när vi kom ner så började det ösregna, typiskt. Zamme bara stod bakbenen bakom mitt ben och pep, liten gillar inte regn. Puss
#1 - - Sis:

Jo, synd bara att man inte hittar nå bra böcker längre >_<

#2 - - Pernilla:

Sv: Tack så mkt för att du gratulerade mig på min födelsedag=)

Till top