Cold outside

Vardag / Permalink / 4
Det var verkligen kyligt ute när jag tog hundarna på kvällspromenaden efter jobbet. Nästan så håret stelnade, hade nyss duschat. Var rätt mysigt att gå hem när det var mörkt ute också. Vid åtta var himlen redan svart ute, vi går verkligen mot mörkare och kallare tider. Sommaren är slut och det är långt till våren, känns inte kul alls. Men har iallafall Egypten resan att se fram emot, älsklingens om min första utomlandsresa ihop, om vi inte räknar med Österrike i Oktober då hehe. Som också ska bli sjukt spännande.

Beställde Wizards First Rule också, ska bli roligt att läsa den igen. De var några år sedan och en helt annan kärlek fanns i mitt liv på den tiden också.

Som ni kanske märkt lite på dagens inlägg så har det blivit annorlunda. Med mig och sättet jag skriver. Har insett att ju mer jag bloggar, desto mer skadad blir jag. Måste försöka att koppla bort allt som händer här på bloggen och i andras bloggar. Är tyvärr en sån person som kanske egentligen inte skulle ha blogg, just för att jag tar åt mig för mycket och har väldigt lätt för att bry mig för mycket. I den internetvärld som finns idag måste man lära sig att skita i idioter, även om det inte är lätt. Det är just det här jag måste lära mig nu och för min egen skull kommer jag alltså inte blogga lika mycket som jag gjort, tyvärr.
Kommer inte stänga ner så ni vet det iaf.
Detta blir sista inlägget för idag. Hoppas ni alla haft och kommer få en superbra dag och natt nu. Xoxo Sara

En grym låt, klicka för att lyssna på: Pink - So What. Så sjukt mycket skinn på näsan den bruden har. Verkar iaf vara en bra förebild för ungdomar, står för vad hon tycker och tar inte skit!



#1 - - Rose-Marie:

heheokej =)

#2 - - Jonnee:

Fina bilder, och mycket fin design...

#3 - - Pernilla:

Vilken vacker bild!

#4 - - ☆ m a l i n .:

Verkligen snygg bild den här med 4 olika (men ändå sammanhängande!) bilder i 1!

Till top