"Den 4-årige pojken lämnades ensam kvar på perrongen."

Candis / Permalink / 2
Hmm jag frågar mig, VARFÖR går man ombord på ett tåg utan att se till att ens fyråring är med?? Det är ju inte normalt, när dessutom resten av familjen kommit ombord?!
4-åringen var ju inte ensam på perrongen heller tydligen, det fanns en äldre släkting med. Kanske var det de som gjorde att tågpersonalen inte reagerade? De såg inget ensamt barn på perrongen utan en äldre dam och ett barn som vinkade och avgjorde då att ingen skulle med!!
Dessutom anmäla det som diskriminering för att de var utlänningar. Och vet ni VARFÖR de drar in DO? För att dom kan =P haha självklart ska de dra in DO och kalla det diskriminering. Allt pga deras egen dumhet och dessutom få pengar för det! VI svenskar diskriminerar dom för att dom inte kan hålla reda på sin unge och se till att DERAS EGET barn kommer ombord?! Jag skulle dumförklara svensken också om de hände, helt klart. Synd att vi inte kan anmäla det som diskriminering bara hehe!

De stod dessutom ett tag att lokföraren hade svårt att förstå vad mannen sa och menade. Jag kan inte förstå varför man bor i ett land i några år, decennier i många fall och inte lär sig bra svenska. Vilket inte är något problem som många bevisat. Han som bott här i Sverige i 6 månader och var med i Idol, inga problem alls. Nathan, min pappas kusins son från USA. Var här i ett år, flytande svenska direkt. Om man kommer till ett annat land, varför lär man sig inte språket? Är bara lite nyfiken. Om någon kan svara på det, med ett vettigt svar, hör gärna av er.
Förlåt om de låter smygr*sse över det hela, men jag är bara nyfiken och full av frågor, inget annat!

Vad tycker ni om det här??

Källa: Aftonbladet
#1 - - Angel:

vilken vacker blogg :)

#2 - - att älska Alex Schulman:

såg att du skrev en kommentar i min blogg om ungen som lämnats på perrongen...tänkte bara svara."du inser att INGEN på tåget, förutom familjen, visste om att det fanns en granne till dem kvar på perrongen?personalen kan OMÖJLIGEN ha vetat relationen mellan barnet och en man som står i närheten. uselt argument av dig där...

för övrigt är det omänskligt att inte vilja hjälpa ett barn, oavsett vems jävla barn det är. Och det blir ingen större försening om ett tåg stannar på perrongen i 40 sekunder extra.

Visst, ditt barn ditt ansvar.

Men folk som inte vill hjälpa ett barn bara för att det är nån annans unge är avskyvärda. "/Hiro

Till top