Den lösa schäfern

Nu vet vi vilka som äger schäfern som var lös. Henke träffade dom ute när han åkte till ICA nu, hunden sprang lös ut i parken. Älsk kände igen klingandet från kedjan. Två svarta, blåsvarta, personer äger hunden.. Jag vill inte bo kvar här, jag är rädd, väldigt rädd. Det går inte att komma ifrån. Inte för min egen skull, utan för mina små bebisar här hemma.

Vet ni vad som står nere i trapphuset? En stor sängmadrass, full av bruna fläckar och väldigt använd. Det vidrigaste jag sett. Och detta vill folk att Daniel, fastighetsskötaren, ska ta bort? Det står med stora bokstäver. "För allas trevnad skräpa inte ner". Blir så matt på vissa människor, inget vett i skallen överhuvudtaget, ingenstans.. Varför kan inte alla bara leva i harmoni och försöka bete sig som folk för allas välbefinnande?

Älsk är och köper lite Ben & Jerrys Cookie Dough till mig, mums mums mums hihi.

Hehe onödigt vetande haha jag har 8 visdomständer HAHA.. Man brukar ha fyra. Har just nu 3 st i överkäken och två i nedre. That's fucked up..

Fotograf: Jan Eriksson

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow