Dessa förbaskade finnar =S

Vardag / Permalink / 1
Varför dyker de alltid upp när man ska göra nåt? Idag när vi ska fixa pass. POP en vid ögonbrynet direkt. När jag skulle på intervju med Lindex. POP en i pannan. Har aldrig finnar i ansiktet i vanliga fall. Dagens störande =P Ont gör den också.

Ska ner och bråka som vanligt med AMS idag. Vill bara bli av med dom. Mitt mål i livet haha.

Hmmm undra om älsk vill köpa en nya väska till mig ;) vill inte ha Friis, Simpson väskan är trasig och den jag har nu är väldigt öppen och vem som helst kan sticka ner handen i den och ta det som finns. Tro det eller ej jag har inte många väskor som jag använder. Jag hade 4. En åkte i sopen även fast jag älskade den, den var trasig och luktade groda. Friis tappar alla diamanterna och Simpsons gummi har släppt runt handtagen, inge snyggt =// Haha det enda jag inte har massor av är med andra ord väskor.

Tror jag ska ta en promenad in till Willys sen =) kolla om de har mina flingor. Magdalenas Go Mix honung och mandel. Sjukt god =)
#1 - - Anonym:

Äh! Varför lägga pengar på så dyra väskor när dom bara går sönder??? Det förstår jag inte, det finns viktigare saker att lägga pengar på här i världen. Köp en snygg väska på Lindex, H&M eller vad sjutton som helst, dom är bra mycket bättre i kvaliteten och man behöver aldrig vara rädd för att den skall bli stulen för att det är ett dyrt märke.

Dessutom tröttnar man snabbt på väskor och vill ha ny igen... så mitt råd e att skita i märkesväskan!!!

Till top