Det är och kommer alltid vara en sjuk värld vi lever i

Candis / Permalink / 4
Människor spottar på kläder, snorar ner trosor, våldtar andra, slår ner en känguru. Fegt och så idiotiskt. Och tänk dom killarna, de tycker det är skittufft att de är med på tv och radio. De skiter fullständigt i att folk letar efter dom, att folk avskyr de dom gjort, även om någon skulle säga det till dom, hur idiotiska och dumma i skallen de är så skulle de inte ta åt sig. De kommer fortfarande tycka att det är skittufft de dom gjort. Och hur tufft och manligt är det egentligen att slå en känguru? Som dessutom verkar varit skadad innan? Det är fegt, omanligt och man får en riktig äckelkänsla i kroppen. Men just det sjuka, idioterna fattar inte det.
Jag hoppas verkligen att dom får tag i dom!

En 16:årig flicka i Indien tog sitt liv. Hon var rädd för att CERN forskarna skulle orsaka jordens undergång! Hon blev så skräckslagen så hon tog sitt liv, det är fan sjukt. Att känna sådan rädsla och sedan bara ge upp.

Källa: Aftonbladet
#1 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]i:

Svar: Jaaa! : ) Dom är underbara och såå varma :D

#2 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]i:

Svar: Näää : ) Ellos!

#3 - - Jeanette:

heh..tycke rnog våldtäkt är värre än en nedlsagen känguru. Fast en nerslagen känguru är hemskt också. Var läste du om det?



Helt sjukt att media fått ha den tonen de har haft angående Cern. Kan mycket väl vållat många människor stor ångest som i sin tur kan resultera i självmord. Media har undanhållit viktig information som samhälelt behöver angående LHC, för att skapa en dramatik så folk ska läsa. Det är helt sjukt.

#4 - - sofia:

bra skrivet! och grymt snygg design :)

Till top