Detta jäkla jobbsökande

Vardag / Permalink / 6
Sitter med ams sidan uppe, som vanligt. Finns ingenting. Skådespelare i Lerum kanske? Tyvärr ser jag väl inte grekisk ut hehe och är väl ingen skådespelare heller, men hur svårt kan de vara och spela någon annan egentligen? Finns ju folk som gör sånt varje dag och inte ens får betalt haha. Fick även nej från ICA också, då är det fasiken illa. Men sen kanske vi inte bor här länge till och då kommer vi nog hamna närmare Gbg = mer jobb, större möjligheter. Vet inte om de var i Mölndal kanske, det vet älsk hehe.

Bra att få lönebesked EFTER löningen haha. Mister ju lite sin charm då. Fick nämligen från Försäkringskassan nu, inte lön kanske men ändå pengar och dom sitter redan på kontot.

Ska ta och rota i garderoben nu och hitta mobilen som ska säljas. Kan ju vara bra och slänga ut den på Tradera nu så man blir av med den. Så allihopa som är sugna på en rosa, supersöt, Z610i hör av er..Satt med den gamla rosa mobilen, hade precis börjat radera innehållet.. Hundratals mess från Fia =*((( saknar henne!
#1 - - Kärlekskrank:

Mölndal låter bra =)

Jag bor i Mölndal och det är ett kanonställe. Mysigt samhälle å nära till allt; stan, Kungsbacka, Frölunda och till havet på sommaren.

Jag kan rekommendera Mölndal.

#2 - - teela:

jag är faktiskt sugen på en sån mobil, men är det operatörslåst eller hur funkar det?

#3 - - teela:

är det till tre kontantkort då eller? För jag har ett tre abonnemang på min nuvarande telefon. Hur mycket ska du ha för den?

#4 - - Kärlekskrank:

Nej jag bor inte i Akelius, jag bor i bostadsrätt. Men Akelius är rätt ok vad jag har hört. Annars är Mölndalsbostäder bra. Ni skall nog inte bosätta er i Bifrost eller Åby, det är mer ghetto där. Men Mölndals Centrum, Bosgården och Krokslätt e riktigt fina ställen. Kållered är helt ok oxå, mer för familjer men det är fint där.

#5 - - Kärlekskrank:

Ja, jag har bott i GBG hela livet. Trivs så bra här, bodde tidigare i Askim ( som tillhör gbg) men flyttade till Mölndal när jag flyttade hemifrån. De flesta av mina vänner bor här oxå.

Jag har oxå hund förresten, en cavalier king charles spaniel... så om ni flyttar hit så får ju hundarna en kompis med ;-)

#6 - - mölndal e okej, men,,,:

Jag skulle hälsa på min kompis i åby i mölndal. på vägen dit frågade 6 barn ( 8-11 år) om jag hade cigg. så sa jag nej ni e för små, helt plötsligt fick ja springa för dom kasta stenar på mig,( fick en stor sten i huvudet,började blöda) och min kompis har blivit misshandlat i åby, men bifrost vet ja ingetting om..... annarse mölndal fint!

Till top