Efter mycket funderande

Låg igår och tänkte på det här med Model Lab. Och jag har bestämt att tacka nej. Pratat med Ams, min familj och älsk och de tycker samma sak. Att det inte låter riktigt bra från deras sida. Och jag vill inte gå varje månad och fundera om jag ens kommer få ihop någonting. Det är 70 kr PER bokning och de man bokat ska komma in och ha sin session innan man får pengar. Inte 70 kr i timmen, ingen grundlön överhuvudtaget. Endast provision och jag är faktiskt emot allt som har med endast provision att göra. För mig låter det inte som ett jobb, bara slavgöra. Det är ju någonting, och det är en erfarenhet visst men det känns som att de likagärna kunde skrivit kom och slava hos oss och få noll betalt.
Många tycker definitivt jag är dum i huvudet, en idiot som tackar nej men jag kände att det inte var rätt. Fick fel vibbar helt enkelt. Så jag söker vidare. Har varit i kontakt med ICA här i Allum, fick mail och så men de lät som på dom att de hade de dom behövde men man vet ju aldrig.
Ska även ta kontakt med Lindex på Kungsgatan som jag pratat om.
Usch avskyr att söka jobb, vill bara få nåt nu som jag kan gå till några ggr i veckan. Något schemalagt som man kan lita på. Ska det verkligen vara så svårt?

Dags för duschen, sen kommer större delen av kvällen innehålla Sims 2 spelande. Har installerat alla nu förutom Lägenhetsliv som baskemig inte vill fungera. DÄMIT.. Får köpa det istället men känns onödigt också när SIMS 3 släpps i Februari hehe. Bättre att köpa det istället. Hoppas ni alla har en bra kväll. Här får ni en till bild på Whisky, världens sötaste russel. Blivit lite av hans dag idag hehe.

Kommentarer
Sandra

sv: HAHA! Precis! Självgodare människor finns ju inte :P Blää.


2008-09-24 - 18:18:23 Website: http://lovetrouble.blogg.se/
[elina]

SVAR; Jasså :S :)


2008-09-24 - 18:24:53 Website: http://heretostay.blogg.se/
Johanna

Helt rätt att tacka nej. Det va det sämsta jag hört. 70kr...... Kan inte sluta att titta på klippet med älgarna. =)

Kram!

Pernilla

Jag förstår dig till 100%, hade också tackat nej!


2008-09-24 - 19:13:32 Website: http://pernillamariaa.blogg.se/
carro

är det en jack russel eller en fox? väldigt fin iaf.

     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow