En liten resa redan imorgon =)

Vardag / Permalink / 7
Eller på fredag. Då bär det av mot Högsjö, som ligger utanför Örebro, där älsks mamma och systrar bor =) kräftfest i helgen och mina föräldrar ska komma ner från Borlänge också miiieee. Har saknat dom väldigt mycket nu på sista tiden. Nu när dom inte bor 2 timmar bort. Nu är det mer 4-5 timmar bort =// mamsen och papsen. Tänker på dom varje dag. När jag varit liten Sara och pappa alltid bad Gud som haver för mig. Är inte kristen längre men det sitter ändå i =) aaaaw, min pappis.

Hoppas plattången kommer imorgon. Den är skickad iaf. Onödigt vetande men men =)

Såklart får lilla bebisCanon följa med imorgon, finns ju lite mer att fota när man åker bort konstigt nog hehe.

Och nu till frågan. VARFÖR kan inte alla bara sköta sitt skit på internet och sluta lägga sig i andras liv, utseenden och intressen??? SLUTA VARA SÅ JÄKLA ELAKA.. Och det är skillnad på påhopp och åsikter!!!!! Blogg.se borde komma på ett bättre system så man kan blocka anonyma kommenterare utan att lösenordsskydda hela bloggen! Typ att man inte kan kommentera om man inte skriver en giltig mail adress mm mm. Börjar bli trött på all mobbning som finns just nu.. Med Blogg kom internetmobbningen. Så känns det iaf. Kan inte komma på att de var såhär när Lunarstorm var som störst t ex!

Och nu ska jag sova. Läsa bok och lyssna på regnet =) PÖSSS!
#1 - - Camilla (MYRRAH):

Nej det brukar jag inte göra eftersom jag älskar henens blogg och trodde det godaste om henne. Fuck it läs inte min blogg mer så slipper jag alla personer som inte tror

#2 - - Camilla (MYRRAH):

Då har jag inte det.

#3 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Svar: ÖÖÖÖÖRK :P Haha patetiska :)

#4 - - Fia:

oohh:). Jättefni design, verkligen:D

#5 - - Nina:

Usch jag blir så j*vla sur på alla som bara förstör för andra, varför kan man bara inte sköta sitt? Nej för man MÅSTE trycka ner en annan för att själv må bättre.



Och det värsta av allt är att dessa människor få "berömelse" för att dom skit kastar andra och hånar dom, nej usch fy fan för sånna människor!!



Jätte fin bild förresten =) hehe kände att allt negativt tog över :P hehe!!

#6 - - Emma:

sv: jaa, jag läste där och blir alldeles less för hennes skull. förstår inte varför hon utsätts för sånna saker hela tiden!! det tycker jag verkligen dom ska göra!

#7 - - Sis:

Jo jag hade faktiskt vilja följa med till högsjö men måste ta hand om zigge :( Men ska följa med till Partille när mor och far ska dit iallafall :)

Till top