Geisha Orange Dream

Gott & Mindre Gott / Permalink / 3
Min stora last i livet, det är ju bara så enormt gott. Avskyr egentligen apelsinchoklad men den här är ju sååå god. Den vanliga geishan kan jag tyvärr inte äta så mycket av. Nötallergiker hehe typiskt när det är så gott. Men den här innehåller inga nötter eller nougat, så man kan äta huuur mycket som helst.

Ligger och kikar på repriserna av Vem kan slå Filip och Fredrik, ska strax ut med vovvarna och snart kommer äntligen älsk hem. Trodde jag skulle få Indiskt att äta idag men de skulle han ta med sig sen hehe skitungen..

Lagt till en besöksstatistik här på bloggen. Jag är mest nyfiken själv för att min besökarstatistik här på blogg.se har blivit helt kaputt sen flytten. Innan hade jag nästan 500 besökare varje dag, efter flytten har jag 20 om dagen ibland. Haha kanske inte är jag som är intressant längre, nej ni vänner, för att man ska verka intressant måste man provocera andra, vara elak helt enkelt. Jag är väldigt full av funderingar som kan verka stötande, men skulle aldrig ge mig på en annan människa med klor och tänder för att bli populär, snarare impopulär kanske det heter?! Jajja!!
#1 - - Karro:

ååå så gott med geisha! Själv sitter jag och trycker i mig twix (inte för att jag är så förtjust i dem, men jag behöver något chokladhaltigt) ;)Tusen tack, det är verkligen snällt av dig att försöka dig på att hjälpa mig ( är nog lite av ett hopplöst fall, men ändå) :PVill ju göra ramar till mina bilder, alltså inte något jättekomplicerat, utan typ en sådan ram som du har till geisha bilden.

Gör du det i ps?

Tycker det framhäver bilderna så mycket bättre med en ram :)

#2 - - Karro:

tack för hjläpen :) ska testa det och se om jag lyckas... :) ha en bra söndag!

#3 - - Karro:

ja men gör det, blir toppen!Till top