Gutenmoooorgen

Vardag / Permalink / 2
Dröm inatt: Jag plockade ur tänder ur min mun. Har inte det att göra med att man är påväg att förlora kontrollen? Och det vill man inte visa utåt och tänder vill man inte heller visa att man har tappat? Kanske jag som är ute och gecyklet hehe?!

Roligheter: En ny mobil i min ägo, miiee, den är underbar. Men nu är man ju så rädd om den så jag vet inte hur jag ska få med den när jag går ut med hundarna haha. Måste köpa en liten kondom till den helt enkelt. Och du svägerskan hihi miiin är myyyycket coolare än din hihi.

Dagens Post: Ohh Oz Säsong 2 i brevlådan mahaaa.

Vad göra idag?: Försöka ta mig till Allum, inhandla nytt minne till Soulen. Knalla förbi lite butiker och söka jobb. Hoppas bara verkligen inte att det regnar, man kan inte vara söt när det regnar. Mitt hår blir som en lejonman. Don't like. Och tyvärr måste man vara söt i dessa dagar om man vill ha jobb utan utbildning. Ett faktum helt enkelt.

Statistik: 14 st via blogg esse och 32 i den jag lade in =P

Gårdagens fråga: "Vad är han för ras? Foxterrier?" Och pekar på Whisky. What's with the foxterrier? Nej han är inte en fox, ni måste ju se skillnaden på dom. Jag själv tycker inte fox är speciellt fina alls. Knasig huvudform och längre ben. Många har frågat om han är dansk/svensk gårdshund däremot, men han är för liten. Men en fox? Nääeeeejj, våran fina voffis är ingen fox =) Men en tjockis det är han definitivt, så han går på bantning nu och långa promenader.
Kanske bara är jag och älsk som ser skillnad på honom hehe för många är de ju hund som hund.
#1 - - Alisa:

hehe ja vissa människro ser inte skillnad. De tror ofta att Giz är en renrasig Yorkshire Terrier. Haha!Jaa vi längtar faktiskt!:) Ska bli super kul!

Haha regnar det hos er? Fan vad surt....ha det bra du med gumman!:)

#2 - - Alisa:

ja verkligen:) Man orkar mer och vill kämpa mer!:)haha ja verkligen!

Nej men usch! Då förstår jag...

Till top