Händelselöst

Vardag / Permalink / 0
Vaknade sent idag, vid tolv för att vara exakt. Sen ut med hundarna, ätit frukost, älsk kollade på film, jag surfade runt på nätet. Tog en promenad till Allum, köpte ett baslinne från H&M eftersom jag kastat mitt gamla, dum som jag var hehe. Blev en ros från Kappahl också, att ha i håret och på mina spetstoppar från Lindex, i den underbaraste färgen också, gammelrosa. Kärlek vid första ögonkastet så den fick självklart följa med hem.
Och nu står älsk och lagar mat, hans tur idag. Vildsvin, fläskfilé, hasselbuckspotuttisar, kantareller och sås. Mummaaa hihi. Han är grym på att laga mat den där älsklingen.

Äntligen har mina mangos mognat också, himla väntande på dom där. Ska avnjutas ikväll helt klart. Godisdagarna är ju slut nu, får vi hoppas iaf. Varför kommer ingen på tabletter mot sötsug? Det finns ju mot rökning, piller som ändrar ens smak mm mm. Var lite smarta och kom på det där antisockerpillret också. Jag skulle knapra dom livet ut helt klart, min kropp mår inte bra av allt socker jag stoppar i mig och jag kan inte hålla mig, beroende AB, känns hemskt.

Ska ta och städa ihop lite i sovrummet, kläder behövs hängas upp. Sen ska jag gå och pussa min älskling och berätta för honom hur mycket jag älskar honom. Sådeså!
Till top