I Don't Want To Die =(((

Candis / Permalink / 5
Ni läser väl säkert i tidningarna om fysikerna som byggt något som ska simulera Big Bang. MÅSTE dom hålla på med sånt där och skrämma upp miljarder människor? Det heter Big Bang av en anledning och det kanske man ska försöka att inte simulera. Sånt där gillas inte =( det är så sjukt oförutsägbart, INGEN vet vad som kan eller kommer att hända och det borde vara anledning nog till att inte sätta igång maskinen.

En grupp forskare ned professorn Otto Rössler har gått så långt att man anmält länderna bakom projektet till Europadomstolen med motiveringen att partikelacceleratorn kan orsaka hela världens undergång.

Även i USA har Cern dragits inför domstol, med samma motivering.

Kritikerna menar att experimentet skapar svarta hål som kan sluka hela världen.

David Milstead slår bort kritiken som fullständigt oseriös.


Källa: Aftonbladet


Men grejen är ju att han inte har en jäkla aning om vad som kommer hända, han TROR en sak och så kanske en annan händer. Nå vad tycker ni om det här???

#1 - - fia:

jag såg just på tv 4 nyheterna om denna gigantiska tinnel i cirkelform , ja håller med ingen vet ju vad som ska hända , och jag fattar inte varför det är nödvändigt !!helt galet giort .

#2 - - H:

skrivit ett inlägg om barnvagns nördar och nya big bang

#3 - - Jon:

Du har inget att oroa dig för. Dessa "forskare" som hävdat att det är slutet för jorden är inte ens insatta i ämnet, utan bara några paranoida domedagsfjantar. Det här är mest uppblåst av media av den gamla goda anledningen. Pengar.

#4 - - ID:

Även om jorden skulle slukas,var INTE rädda för att dö. Tro mig... det är bara början på något nytt...

#5 - - Caroline:

Och du tror seriöst att dom skulle fått igenom projektet om det ens fanns en liten chans att något sådant skulle hända? Jag tycker det är ganska naivt att säga att dessa forskare (som faktiskt är insatta i ämnet) inte vet vad som händer och sen i stället välja att tro på dom självutnämnda domedagsprofeter som INTE är särskilt insatta i just denna typ av forskning.

Vem vet? Forskarna kanske lyckas få fram hur allting gick till från början och så får vi se vad alla religiösa fanatiker och domedagsprofeter säger sen.

Till top