I got it =P

Vardag / Permalink / 3
MEN. Det stora men:et. Det är ett säljjobb, med endast provision. Vilket jag inte trodde att de var och annonsen finns inte kvar på ams hemsida. Men det är ju någonting iaf och att åka iväg runt 4 timmar några ggr i veckan och pratar i telefon är ju bättre än att inte göra någonting.
Möttes i dörren av en liten vavva, Anubis hette han. Så hon tyckte jag skulle ta med Zamme imorgon så de fick busa. De dumma är ju att man måste betala ungdomsbiljett för att ha med sig hunden på bussen. Rätt sjukt tycker jag iaf, speciellt när man köper ett månadskort själv, så måste man ändå betala extra för vovven.
Får kolla med älsk om han kanske kan ta 2 min ledigt från jobbet och kanske skjutsa hehe. Eller så får liten stanna hemma, men de hade varit skoj om han fick följa med och träffa lite folk och hundar.

Här kommer anledningen till att Whisky inte syns så mycket på bloggen. Han AVSKYR att vara med på kort, man kan inte få hans uppmärksamhet länge nog för att ta fina kort på honom. Han visar alltid den fina sidan till. ARSLET, med andra ord. Men när jag får fina bilder på honom så lägger jag ut dom och så har han ju precis som Zamme en egen kategori. Och nej han är inte mindre värd för mig. Men i foton så blir han inte bra för han vrider bort huvudet och fullkomligt skiter i en hehe!
Dessutom är det ju min blogg *blink blink*

Nej skallebang på G, usch..
#1 - - Jessica:

Hej! Du kanske har hört det tusen gånger innan, men jag tycker faktiskt du har en riktigt bra blogg och jag gillar dina bilder fantastikst mycket. Du är duktigt du! Hoppas det blir bra på ditt nya jobb även fast det är bara en provisionslön :)



Ha det så himla bra :)

#2 - - Pernilla:

Åh grattis så mkt till det nya jobbet!

Du förtjänar det verkligen!

Kram på dig!

#3 - - Karin:

Han är verkligen jätte söt. Synd att han inte vill vara med på bild, han platsar så bra där =)

Till top