Inget samtal än =/

Vardag / Permalink / 1
Ingenting från guldfynd än =(( blir mer och mer nervös. Avskyr att vänta på sånt, vill inte vara efterhängsen och ringa heller.

Måste köpa en ny mp3 spelare innan vi åker till Österrike också =D en sån där från Samsung som ser ut som en liten sten. Inte så dyra alls och passar så bra när de är så små. Ett måste. Hellre en sån än en Ipod faktiskt.

Saknar älsklingen. Bara två timmar kvar innan han kommer hem. Han jobbar verkligen 12 timmar varje dag. Inte ofta han kommer hem tidigare än väntat. Förstår inte själv hur han orkar faktiskt. Men han är underbar ändå =) så mysigt att vakna upp på morgonen och se honom ligga där bredvid.

Undra om jag ska byta gardiner i sovrummet. Usch vi behöver persienner där inne. Nu på en gång helst =// gillar inte när det är ljust på morgonen, det ska helst vara mörkt så länge man ligger i rummet. Kanske därför jag inte sover så bra just nu, behöver daaarkness.

Mammas gamla dagmamma Tant Adela gick bort igår =(( världens sötaste lilla tant. Vila i Frid, kommer alltid komma ihåg dig.

Nej ska ut med voffisarna nu sen kladda i lite färg i håret =)
#1 - - Alisa:

Håller tummarna för dig sötnos:) Du förtjänar det!

Till top