I've had enough of this horseshit

Vardag / Permalink / 2
Åhhååå hade skrivit ett riktig hatinlägg, riktat mot mig själv men efter att ha fått i mig lite skorpor och juice så blev jag gladare. Men har iaf gått igenom lägenheten med dammsugare nu efter att de har sett ut som ett kolli här hemma. Mycket kvar tyvärr men det ska nog ordna sig. Måste till Åhlens och köpa små lådor att lägga papper i. Vi måste ha nåt sånt iaf för att få undan allt som ligger, älsk får säga vad han vill!
Skulle tvättat idag också, kom ner till tvättstugan och så kommer jag på, det är STÄNGT på söndagar. Rätt konstigt men det är väl som det är.

Varje gång jag går till jobbet, så går jag förbi kyrkogården. Försöker gå snabbt förbi, det påminner för mycket om min älskade vän. Har inte ens sett hennes sten än och vet inte när jag kommer komma dit igen. Vill åka på hennes födelsedag, men kan inte planera något eftersom jag inte har en aning om jobb och hur våran situation ser ut då. Det gör för ont att tänka på.

Älskling är för underbar ibland. Han kom hem med kinamat till mig, sötisen min. Glad jag blev nu, nu orkar jag städa lite till innan han slutar jobbet fem..

Vägen till jobbet!
#1 - - Alexandra:

Ja jag med! :)

#2 - - Anonym:

Godmorogn sötis...Så vacker bild du har tagit :) Ha en skön start på veckan.krammar

Till top