Jag kan inte blunda och somna bort

Älskade Sofia / Permalink / 5
Ligger bara och tänker. Frågor maler i huvudet. Varför ska jag läsa sådant som jag blir ledsen av? Jag vet ju att alla frågor och tårar kommer efteråt. Vill inte prata med älsk om det, ni som varit med vet vad som hänt innan. Jag vet att han blir ledsen och han vill inte att jag ska tänka och prata om sånt. Det förstår jag. Men de här frågorna skrämmer mig så fruktansvärt. Att människor som är lika gamla som mig försvinner från oss. I sjukdomar som de inte borde få, de försvinner av saker som läkare säger är en på miljonen att det inträffar. Men ändå så försvinner dom.

Jag har frågat älsk sjuka frågor. "Kommer du stanna hos mig om jag blir sjuk? Kommer du finnas hos mig tills jag försvinner då?" Varför den idiotiska frågan flöt ur min mun vet jag inte. Kanske för att jag är rädd. Ja, jag är livrädd för allt som har med döden att göra. Vad händer efteråt? Man ser vad som händer med anhöriga. Hur ont det gör i dom. Jag har känt den smärtan, men ändå inte. Smärtan jag hade och fortfarande Har efter ♥ Fia ♥ är bara en bråkdel av vad man känner när någon ännu närmre försvinner. Jag kan inte föreställa mig det, vill inte föreställa mig det..
Med vad händer med en själv? Det måste vara någonting bra..
Måste sluta tänka, kan de någonsin försvinna??

Min nyårsafton med ♥ Fia ♥, min gumma, min bästaste vän. 1 månad och 18 dagar senare var hon borta. Det är 7 månader sedan, den 18:e September vid klockan tolv... Den klänningen hon har på sig, fick hon med sig i kistan. Den gråa med tyll och sidenband i midjan. Hon var så fin. Det halsbandet hon har på sig på bilden fick hon av sin Calle. Det halsbandet och armbandet såg jag på Guldfynd när jag skulle dit på intervju, började nästan gråta i butiken. Minns att hon var så glad den dagen, hon trodde inte hon skulle få någonting och blev så lycklig. Det glittrade så mycket sa hon.
När du åt hamburgare med räksallad på hihihi, då var du verkligen knasigast i världen.
Gud Sofia, varför just du? Av alla människor i världen? Varför du? Varför valdes ingen av oss andra? Du hade ju aldrig gjort något ont i hela ditt liv. Jag saknar dig och kommer göra det tills jag tar mitt sista andetag och vi ses igen... Din vän Sara för all evighet....

Henri Mancini - Moonriver



#1 - - Sanna:

Hon frågar ofta om dig, tror hon skulle uppskatta om du ringde =)



Förstår dig, de är samma här.

Räcker inte längre med ett hejdå. De är rena rama kärleks förklaringen :)



Jag är glad att jag fick träffa dig genom Fia.

Skönt att ha någon som kände henne också och känner som en själv.

Tack för vår "pratstund"

KRam!

#2 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Jag bara gråter och gråter. VARFÖR!? :'(

#3 - - Alisa:

Åh snuttan jag håller med dig, här ligger jag nu 2 på morgonen och kan inte sova. Mitt huvudt är borta någon annanstans och det ända jag tänker på är hur förbannad och besviken jag är på livet och världen.



Åhhhh...

#4 - - © K A T T A:

Haha :)

Har du spelar mkt the sims nudå? ^^

#5 - - Alisa:

Jaa precis så svårt har jag oxa haft det inatt och varit helt sluuuut. Vet ej hur jag änns klarar av arbetsdagen. Neej älsklingen förstod som tur det, han har stötta mig jätte mkt så det är jag glad över.



Men vet du vad gumman, livet är ett svarthål med vissa ljusglimtar då och då. Och vi kan inte låta det svarta hålet ta över oss, inte låta oss sjunka i den, för tar vi inte vara på den korta tiden vi får på jorden med våra nära och kära.

För vi lever ett ögonblick av den evigheten vi spenderar döda!

Till top