Jobba ikväll

Vardag / Permalink / 0
Blir bara fyra timmars jobb idag, men det är ju bättre än ingenting iallafall. Ska förbi Bokia innan och beställa hem Terry Goodkinds bok Wizards First Rule, första boken i serien om The Seeker Richard Rahl, måste ju köpa den innan de ändrar framsidan, vilket jag tycker är helt komplett idiotiskt. Varför förstöra en framsida som är så grymt snygg och som även finns att köpa som tavla när den funnits så länge? Samma med andra böcker som blir filmer, då ändrar dom framsidan för att det ska matcha filmen? När filmen många ggr inte ens följer boken. Väldigt konstigt om ni frågar mig.

Älsk har redan åkt till jobbet. Nu ses vi inte förrän vid tolv ikväll igen. Det är verkligen tråkigt, men han måste ju och det kommer ju bli bättre ju längre han får jobba på det företaget och ju varmare i skorna han blir. I början måste man kämpa på varje jobb, visa att man kan och vill. Men samtidigt måste man tänka på sig själv, ta hand om sin kropp både på utsidan och insidan. Om det så bara är genom att ligga i ett badkar och ha lite hemmaspa. Det gör så sjukt mycket för sinnet.
Saknar verkligen ett badkar, saknar badkaret jag hade i Blge. Gamla lägenheten med den röda hallen, den första jag hade och bodde där i lite över ett år. Dum som jag var så tog jag inga bilder alls på den. Men nu ska även en annan gammal kompis flytta till samma lägenhet, lite kul faktiskt. Jättebra område och jättesnälla grannar.
Haha Stefan som bodde där, vi hade mycket skoj, men hans flickvän gillade inte mig och det förstår jag till en viss del. Men konstigt ändå när man redan har pojkvän och inte är intresserad överhuvudtaget i den man är vän med?! Det borde vara skäl nog till att inte bli svartsjuk.

Ska sluta rabbla en massa gojja och värma mig en pizza innan jobbet. Gott gott!! ♥
Till top