Jobbig natt

Vardag / Permalink / 3
Vid fyra lyckades jag somna och verkligen sova. Älsk gick upp vid fem och åkte till jobbet. För första gången i mitt liv gick jag inte och lade mig med honom. Låg i sängen och kunde inte somna, bara tänkte. Tänkte på allt. Tillslut fick jag lov att gå upp och var vaken då till två. Försökte somna om igen bredvid en snarkande honey men kunde inte alls. Ögonen och huvudet ville inte slappna av. Missade samtal vid åtta om att få jobba idag. SÅ himla typiskt. Mobilen hade ljudet på, vilket jag inte brukar ha, men hörde ändå ingenting och då vaknar jag vanligtvis av allt.
Men ringde upp dom och var hon som var sjuk borta imorgon igen så skulle de höra av sig. Då var det jobb från 14.00 - 20.15. Vill verkligen jobba, nästintill desperat!

Fick lönebesked idag. Kan inget annat än säga NAJS hehe. God damn. JAG kan lägga undan massor av pengar den här månaden, detta gör mig verkligen glad glad glad.

Älskling kommer bli glad idag. Mer kan jag inte avslöja hehe!

Måste ner till djuraffären sen och eventuellt Clas Ohlssons. Leta efter en lång lång löplina till Whisky och nya tennisbollar till Zamme. Vi tänkte åka iväg idag och leta efter något bra ställe där de kan få busa av sig. Zamme behöver det verkligen. Tror det är därför han blir så hyper och skriker när han ser andra hundar. Han är inte aktiverad nog. Det ska de bli ändring på. Ska kolla upp om det finns någon Agility kurs man kan gå också. Han behöver verkligen det.
Måste köpa en klädnopprare också. Fick låna svärmors när vi var där och den var jättebra, en sån bör man ha i hushållet hehe.

Det är och kommer fortfarande vara svårt utan Fia i mitt liv. Hon dyker upp i mina tankar varje dag, varje dag finns hon med mig. Kan få känslan av att någon tittar på mig ibland. Har sett svarta skuggor svisha förbi bakom mig påväg in i trapphuset. Jag kanske är paranoid och snurrig i huvudet men jag vill tro att det är Fia som är och tittar till mig. Saknar henne verkligen. Gumman min ♥
#1 - - © K A T T A:

Fan vad naaaajs ^^

#2 - - Alisa:

jaha men oj påverkas du av det? Har ingen kollm, det kansek är det. Ja precis, ta vara på varje dag, lika mkt som om det vore den sista dagen i ens liv. Nej vad söt du är:) Jag ska nog ta och göra detsamma till honom, eller så ska jag laga en god middag till helgen som vi kan avnjuta av romantiskt!;:)

Ja precis vi är verkligen lyckligt lottade.

Tack så mkt gumman och hoppas du får en bra dag du med!:)

Nu ska vi krya på oss!

#3 - - Rebecka:

Måste bara berätta att jag hittade en gammal "mina vänner"-bok, med Sofia i. Hon var typ 10 år i den :) Otippat. :)

Till top