Kropp hittad på åker i Herrljunga

Candis / Permalink / 8
"Enligt polisen låg den ”i marken” invid Fölene kyrka utanför Herrljunga i Västergötland. Göteborgs-Posten skriver att kroppen var helt eller delvis nedgrävd i en skogsdunge."

Källa: Aftonbladet

Hjälp vad det händer saker i Göteborg och runtomkring just nu. Kan inte låta bli att undra om det kan vara hon Nathalie från Alingsås som de hittat, hon som varit försvunnen sedan i Maj! Det börjar bli otäckt när man läser allt i media som händer här i närheten. Hur många det är som försvinner spårlöst, men media har ju en väldig tendens att skrämma upp folk också.
#1 - - Kimbell:

Svar: Snällt =)Hur får man en sån där ram kring kommentarerna? Jag har inte riktigt fattat det... Haha!

#2 - - vanessa:

man blir så glad av din design :)

#3 - - Kimbell:

Svar: Aha, okej =) tack! Haha.Vad ska du hitta på ikväll förresten?

kram

#4 - - Therese:

va fin blogg du har!

#5 - - Kimbell:

Svar: Nej, itnej ag heller egentligen, abra ta det lugnt och slappa! Det måste man ju får göra ibland också, eller hur? Med lite godis och film, haha!

#6 - - Linda:

Jo vi kan se vad jag kan göra =) har oftast ganska bråttom när jag lägger basen på morgonen så jag hinner inte fota momenten, men jag får ta en söndagskväll eller nåt =)

#7 - - Kimbell:

Svar: Haha, ja, eller hur! Jag ska lätt tjocka i mig godis ikväll! Jag har slutat att dricka alkohol, så när ja var ut igår drack jag ingenting (inte ens läsk eller vatten) så då får jag ta de kalorierna idag! =)hm. Ja, det beror på vad du gillar för genre? Välj en genre så kan ja g försöka ge ett bra tips!

kram

#8 - - Kimbell:

Svar: Jag tränar så mycket, och alkoholen bryter ner musklerna totalt! =) typ därför, och så kalorierna. fast jag käkar ju godis (på lördagar) , men men.Okej, då blir det komedi eftersom jag är jätterädd för skräckisar! =)

Hm. Vad svårt det blev, haha! Jag är mer en drama-tjej. Nej, jag kommer inte på någon. Förlåt, haha, men jag har mest kollat på drama och action senaste tiden, så jag kommer bara på amercian pie! :Dhar du något tips på komedi till mig då, det som är din genre!

Kram

Till top