Kropp hittad på åker i Herrljunga

"Enligt polisen låg den ”i marken” invid Fölene kyrka utanför Herrljunga i Västergötland. Göteborgs-Posten skriver att kroppen var helt eller delvis nedgrävd i en skogsdunge."

Källa: Aftonbladet

Hjälp vad det händer saker i Göteborg och runtomkring just nu. Kan inte låta bli att undra om det kan vara hon Nathalie från Alingsås som de hittat, hon som varit försvunnen sedan i Maj! Det börjar bli otäckt när man läser allt i media som händer här i närheten. Hur många det är som försvinner spårlöst, men media har ju en väldig tendens att skrämma upp folk också.

Kommentarer
Kimbell

Svar: Snällt =)Hur får man en sån där ram kring kommentarerna? Jag har inte riktigt fattat det... Haha!


2008-09-27 - 16:30:20 Website: http://kimbellander.blogg.se/
vanessa

man blir så glad av din design :)


2008-09-27 - 16:43:39 Website: http://vanessass.blogg.se/
Kimbell

Svar: Aha, okej =) tack! Haha.Vad ska du hitta på ikväll förresten?

kram


2008-09-27 - 16:46:36 Website: http://kimbellander.blogg.se/
Therese

va fin blogg du har!


2008-09-27 - 16:49:15 Website: http://ltherese.blogg.se/
Kimbell

Svar: Nej, itnej ag heller egentligen, abra ta det lugnt och slappa! Det måste man ju får göra ibland också, eller hur? Med lite godis och film, haha!


2008-09-27 - 16:51:56 Website: http://kimbellander.blogg.se/
Linda

Jo vi kan se vad jag kan göra =) har oftast ganska bråttom när jag lägger basen på morgonen så jag hinner inte fota momenten, men jag får ta en söndagskväll eller nåt =)


2008-09-27 - 17:07:32 Website: http://micromiss.blogg.se/
Kimbell

Svar: Haha, ja, eller hur! Jag ska lätt tjocka i mig godis ikväll! Jag har slutat att dricka alkohol, så när ja var ut igår drack jag ingenting (inte ens läsk eller vatten) så då får jag ta de kalorierna idag! =)hm. Ja, det beror på vad du gillar för genre? Välj en genre så kan ja g försöka ge ett bra tips!

kram


2008-09-27 - 17:12:13 Website: http://kimbellander.blogg.se/
Kimbell

Svar: Jag tränar så mycket, och alkoholen bryter ner musklerna totalt! =) typ därför, och så kalorierna. fast jag käkar ju godis (på lördagar) , men men.Okej, då blir det komedi eftersom jag är jätterädd för skräckisar! =)

Hm. Vad svårt det blev, haha! Jag är mer en drama-tjej. Nej, jag kommer inte på någon. Förlåt, haha, men jag har mest kollat på drama och action senaste tiden, så jag kommer bara på amercian pie! :Dhar du något tips på komedi till mig då, det som är din genre!

Kram


2008-09-27 - 17:20:55 Website: http://kimbellander.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow