Kvällning över Partille

Vardag / Permalink / 6
Kallt ute, nu åkte vinterjackan fram faktiskt. Är en riktig vekling när det kommer till kyla, fryser hela tiden. Även när jag har tjocka tröjor på mig. Sitter i tofflor, benvärmare, mysbyxor och en stickad tröja på mig nu och fryser ändå. Inget underhudsfett kanske det heter hehe.

Inte kunnat fixa bloggen riktigt än. River mitt hår i bitar men kommer ingen vart. Får ta det imorgon när ideérna sprudlar igen.

Älsk och jag har börjat kolla på Dexter. Ni vet seriemördaren som är polis som går på sexan. Den serien är rätt okej, men inget jag fastnar vid direkt. Älsklingen däremot, han är besatt redan. Men jag vill köpa Oz, fängelseserien. Lär nog göra det nu, älskade den förr och gör det fortfarande. När man låg i sängen och glodde på den när man sen skulle upp till skolan. Den gick alltid vid tolv på kvällarna och man var trött som en gris när man skulle upp sen. Konstigt att de inte sänder den på sexan just nu?!

Hoppas boken jag beställt kommer snart. Besatt av den serien hehe. Måste läsas hörrni. Terry Goodkind och The Sword of Truth serien.
#1 - - Pernilla:

Åhhh jag älskar Dexter!!!!

#2 - - Pernilla:

Du är nominerad i min blogg=)

#3 - - stina-lee:

bullshit vad? Det är det jag livnär mig på. Vad gör du för att få dina pengar? Jobbar antar jag?

#4 - - stina-lee:

jag har massa samrbetspartners iochmed bloggen.. Och det är ju därigenom jag får min lön! Som sagt, det är svårt för er att förstå men det är ju som vilket jobb som helst, eller enga företag som helst kanske är en bättre beskrivning.

#5 - - stina-lee:

ahh okej, men då förstår jag hur du menade :) Förlåt om jag lät sur eller nåt också.. kram

#6 - - Sanna:

OZ är ju skit bra, ska försöka själv och samla in de också :)

Till top