L ö r d a g

Vardag / Permalink / 2
Jobbar idag igen. Tolv till sex så det blir en rätt så kort dag, rätt skönt faktiskt. Kallt ute var det också, vi kan väl nu officiellt säga att sommaren är över, tyvärr! Så de blir en stickad tröja från Ginatricot på jobbet idag, lite slo haha men man orkar inte klä upp sig vareviga dag, blir tröttsamt tillslut.
Sitter och trycker i mig lite godis, det är ju lördag så nu får man synda lite. Har ju faktiskt varit duktig och hållt mig ifrån godis i några dagar nu.

Tänkte på en sak. När man är över 20 år, bör man inte sluta supa som en fjortonåring då? Kan faktiskt inte riktigt förstå sånna som fortfarande får ångest för att de inte går ut EN helg?! På gränsen till alkolist verkar det lite som? När människor super som om de aldrig sett alkohol tidigare. Och de enda bilderna dom har på sig själva är när de är apraka med ett glas i handen?
Antagligen bara jag som är fördömande som vanligt!

Älsk har redan åkt till jobbet igen, kom hem väldigt sent igår. Men idag ska han inte jobba så mycket för han jobbade över så mycket igår. Får se när han kommer hem idag egentligen. Älskade Henrik. Är så fruktansvärt stolt över honom, att han klarade skolan och kom vidare i livet, ingen trodde på honom, förutom hans familj och nu har han ett superbra jobb och en ljus framtid. Eventuellt kanske han ska plugga vidare, men de vet jag inget om än, var bara något han sa. Vet inte om han blir magister då eller professor, var något sådan iaf hehe. Är glad att han finns i mitt liv. My hubby!

Nej babbelstunden är slut och över för nu. Jobbet väntar ♥
#1 - - Alisa:

hehe precis det e han!:)

#2 - - Maddy:

Vilken fin design, du hade inte kunnat hjälpa mig eller? om du har tid och vilja. Mvh maddy

Till top