Let it snow, let it snow...

Vardag / Permalink / 3
Skulle ju vara mysigt om de gjorde det. Så nu vill lilla nyfikna Sara veta, snöar det mycket här i Gbg? Eller blir de ingenting alls? Hehe. Älskar mycket snö, då kan man ha så roligt och mysigt på samma gång. Men skidor och de där förstår jag mig inte på än. Får träna upp mina svagisar till knän och ge mig ut i backarna haha.

Vet ni vad jag avskyr. EX. Mina ex går bra, pratar inte med så många av dom, men andras ex. Det är verkligen bara problem. Man har ingen aning, verkligen. Och jag måste definitivt träna på mitt dåliga självförtroende haha.

Nu har jag rensat Facebook på massa onödiga bilder också, känns bra..

Nej undra om jag ska ut och ta med mig kameran lite. Men tycker det är lite pinsamt att dra upp megakameran haha många som glor.
#1 - - Kimbell:

Nu saknar jag vintern... Och julen! Kan det inte bara bli december! Så är min vän hemma också...Svar: Ja, eller hur! Jag är så avis på honom, plus att jag kommer att sakna honom så mycket. Dumma honom som åker! =( Har du varit i Egypten förut?

#2 - - Anonym:

Åh, det är ju bara för att man vet vart man står till sina egna x och man vet exakt vad för relation det är i nuläget.. Men de andras x..! .. Uuuuh, man får ju en klump i magen när det råkar nämnas. Någon annan som haft ens älskade! =/ =P Men Sara, det är bara att sträcka på halsen och tänka vem som sover med vem om nätterna ;D //Carro E

#3 - - Sara:

Precis gums. Du förstår verkligen vad jag menar. Man får försöka tänka så, men ibland är det jättesvårt. Fuck them =P

Till top