Lös hund.. Igen..

Fjärde hunden, en schäfer, på mindre än 4 månader som vi bott här. Vi gick bredvid kyrkogården och bredvid ligger en rätt så stor gräsplätt. Smådimmigt ute dessutom. Plötsligt hör jag hur det klirrar, ni vet hur det låter när en hund har ett kedjehalsband på sig. Vänder mig åt sidan och ser en hund komma i full galopp mot våra. Får upp Zamme, mamma skyddar sin bebis helt enkelt och älsk gör på något sätt utfall, gör sig stor och gormar allt vad han orkar. Tack och lov så vänder hunden och springer iväg igen. Han verkade bli väldigt förvånad.
Han var antagligen inte aggressiv bara nyfiken. Men ändå är det så obehagligt, man får en smärre hjärtinfarkt varje gång.
Och ingen hörde vi skrika efter hunden, eller komma efter. Var helt knäpptyst och vi såg den inte igen.
Men det kommer hända något snart, jag känner det på mig. Man går på nålar varje gång vi går ut nu. Och nästa gång kommer det inte vara en schäfer utan någon av alla de opålitliga rottweilers som bor här, som går med svansen neråt. Ja, jag har aldrig sett en rottweiler ha svansen så faktiskt.
Lär man köpa en stor hund som kan försvara de små? Lär vi flytta? För jag klarar inte en bortgång eller en skada till. Det är därför jag är vaken nu. Det maler i skallen, började gråta när tanken kom till vad som händer om någon av älsklingarna försvinner?
HÅLL I ERA JÄVLA HUNDAR... Ska det vara så svårt??? =(((
Vi kanske blev bortskämda med Filipstad, när de var så litet. Men jag har även bott inne i stan i Borlänge och jag har ALDRIG träffat på en stor hund lös. Och då bodde jag där i nästan 1½ år med Zamme. Undrar vad det beror på i grund och botten?

Väldig dimma ute. The Mist, verkligen hehe. Talgoxarna sitter på balkongen igen som alltid, tror de bygger bo någonstans i närheten. Ska skingra tankarna med lite The Sims 2, te och lite sminkning. Avskyr att vara rädd för mina hundars liv och hälsa. Det tär på en =(

Kommentarer
Anna

Ja, och inte blev det bättre när jag köpte djurliv ;)


2008-09-25 - 08:01:17 Website: http://tingeling0.blogspot.com
Alisa

Vissa förstår bara inte att det finns LAG på det ! USUUUSCH!


2008-09-25 - 08:49:40 Website: http://alisagonzalez.blogg.se/
Anonym

Godmorogn söta du..Hoppas att du får en skön torsdag.Snart är det helg..är det något skoj som sker för dig då?krammar


2008-09-25 - 09:50:46 Website: http://blondis81.blogg.se/
Karin

vacker bild


2008-09-25 - 10:34:28 Website: http://karinolofsson.se
bitte

grymt snygg blogg


2008-09-25 - 11:13:50 Website: http://blondiesliv.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow