Märkesväskor

Vardag / Permalink / 1
Anonym om Dessa förbaskade finnar =S:
Äh! Varför lägga pengar på så dyra väskor när dom bara går sönder??? Det förstår jag inte, det finns viktigare saker att lägga pengar på här i världen. Köp en snygg väska på Lindex, H&M eller vad sjutton som helst, dom är bra mycket bättre i kvaliteten och man behöver aldrig vara rädd för att den skall bli stulen för att det är ett dyrt märke. Dessutom tröttnar man snabbt på väskor och vill ha ny igen... så mitt råd e att skita i märkesväskan!!!


Svar: Du vet att du har livstidsgaranti på en Louis Vuitton va?? OM den går sönder är det bara att skicka in den så fixar dom den även om de gått flera år, så länge du har kvitto på den. H&M, Lindex, MQ, Åhlens, Kappahl mm. Jag har provat deras väskor. ALLA har gått sönder efter ett tag och då är det försent att reklamera och få en ny, för de tar slut =P Men vill man ha en märkesväska så ska man väl få skaffa en?! Det ska väl ingen annan säga åt en att inte göra. Alla har ett val?! Gillar du inte dyra märkesväskor nej då behöver du inte köpa en heller!! Jag är inte en sån som tröttnar på väskor. Jag köper och har dom och köper inte nya för att jag tröttnar! DET kan man kalla kasta pengarna i sjön! Tillslut har man köpt så många skitväskor så man kommer upp i samma pris som en märkesväska som man dessutom har LIVSTIDSGARANTI på!
Som sagt så får man lägga SINA pengar på VAD man vill!
#1 - - gabbi:

Välskrivet, håller med dig till fullo.

Jag skulle aldrig tvnga på någon att köpa en LV väska, och samma sätt kan man ju önska att folk slutade tvinga på en väskor från HM.... Men aja.

Till top