Mysipys kväll

Vardag / Permalink / 0
Älsk sitter och kikar på det senaste avsnittet av Prison Break och jag pysslar med bloggen. Tänkte ändra headern lite, bara lägga till lite men alla färger kommer vara detsamma. Älskar som sagt den färgen hehe.
Sen blir det marängsviss, lite Dexter och sen skulle älsk kolla på filmen Kocken eller nåt sånt. Verkade inge bra, svensk film hehe, inget fan av dom direkt tyvärr.

Det är så sjukt skönt att bara sätta sig ner vid datorn, öppna CS2, låta kreativiteten flöda och samtidigt lyssna på riktigt bra musik från mobilen. That's a small part of life. Tycker jag iaf hehe. Och snart kommer ju den lilla Samsung S2 hem till mig, längtaaaar. Min alldeles egna mp3 spelare, lyssnar på musik varje dag så en sån förtjänar jag faktiskt. Sådeså hehe.

Någon på våran våning har haft sönder dörren till lilla hissen, så den står helt still uppe hos oss. Försökt stänga dörren så den åker ner men ingenting funkar. Har ringt till de som har hand om dom men de har inte kommit alls idag. Så vi måste springa ner till 10:e våningen när vi ska åka hiss hehe. Småjobbigt och extremt onödigt av dom som haft sönder skiten, då ringer man ju direkt för de hade inte fått in någon anmälan innan vi ringde. Människor, säger då det!

Ballonger över Göteborg. Mysigt..
Till top