Nattajm

Vardag / Permalink / 5
Vi måste ju upp relativt i tid imorgon för fastighetsskötaren kommer och sätter upp tavlor och hyllor till oss innan tolv. ÄNTLIGEN =D som jag längtat. Nu kan jag ställa upp bilden på Fia och Maria, babys far, från examen, på Zamme & Whisky mm. Ska även skicka in fler bilder på framkallning och köpa fler ramar.

Har suttit här och verkligen asgarvat till Kinesiska humor program. Älsk fick inte luft ett tag hahahaha. Men dom får ni se imorgon, blivit alldeles för mycket videos i bloggen nu känns det som.

Ska tillbaka till Model Lab imorgon vid fem. Tänkte ta med mig Zamme men blev lite grinig på bussystemet. För honom måste jag betala en ungdomsbiljett, men folk med katter och andra djur betalar ingenting. Lite diskriminering tycker jag iaf. Är rätt larvig tycker jag själv men som sagt. Och En liten hund som Zamme är ju även mindre än många katter, men ändå ska man betala, sjukt. Så han får nog stanna hemma tills allt lugnat sig och jag börjat jobba på riktigt.
Tänker även köpa en hundväska, tänker inte låta Zamme sitta själv på golvet om han skulle få följa med. Stackars liten sitta där helt själv när han aldrig åkt buss förut.

Ut med vovvarna nu sen krypa till kojs. Underbart hehe. Xoxo
#1 - - Ea:

Gud vad jag älskar min lägenhet! :)

#2 - - Alisa:

Hehe tack gumman:) Och jag gillar din blogg jag med otroligt mkt!

#3 - - Jennifer:

Hittade till din blogg av en slump!

Jättefin blogg och du själv verkar vara en toppentjej!



När jag åker buss med någon av mina hundar (har två stycken) så kostar det ingenting - och de är större än din lille Zamme. Konstigt att de kan ta betalt för en sån liten hund!



Ha det så bra! :)

Kram Jennifer

#4 - - Sabine:

jag älskar din design..

#5 - - Sandra:

Hej !

jag har för mig att om man har vovven i en hundväska behöver man inte betala någonting.

Är så här iaf =)



kram!

Till top