Nördkvällen förstörd

Vardag / Permalink / 5
Så mycket som jag älskar The Sims 2 så men efter att ha försökt i en timme att installera det nya Lägenhetsliv eller vad de nu heter så ger jag officiellt upp. Är nog för trött. Dessutom så kommer Zamme och lägger sig på musen och vill bli kliad, skithunden min. Han är så söt. Han ligger först vid älsk, sen kommer han krypandes till mig istället hihi. Mamma är alltid bäst hehe.

Vill ta dykarcert, måste göras någongång i framtiden iaf hehe.

Tror att många bloggare börjar känna bloggtorka. Nevnarien har inte skrivit på en vecka nu och likaså Maria som inte har skrivit på snart en månad. Blogg är ju fortfarande en modefluga och det kanske börjar bli lite tjatigt, även jag själv känner det. Man har inga ideér så det blir bara en massa skit som kommer ut på bloggen, tyvärr.. Som jag sagt tidigare, måste sluta blogga så onödigt många inlägg om dagen. Bara störande, för mig själv och andra som stör sig på mig...
#1 - - Julia:

nej det har jag inte, bara hört om det då du skrev om det på din blogg för ett tag sen :)

#2 - - Anna:

Jag bloggar bara när jag känner att jag verkligen har nått vettigt att skriva :) Men det verkar som om många av dom stora bloggarna har tröttnat på pressen att alltid måsta skriva typ 10 inlägg om dan. Men det är väl så, att efter ett tag, så har man väl skrivit om allt som finns att skriva om kanske.



Jag gillar din blogg, och tycker alltid det är lika kul att läsa dina inlägg :)

#3 - - Sis:

Du får gärna berätta hur Sims lägenhetsliv var om du får igång den :)

#4 - - chnitzel:

Det är ju alla "onödigt många" inlägg som gör att iallafall jag tycker att din blogg är extra rolig att läsa :)

#5 - - isabell:

fin blogg :)

Till top