Organisera underklädeslådan

Jaaapp. Alla strumpor ligger i en påse nu eftersom de är fulla av hundhår som man inte får bort. Äckligt att de legat med alla underkläderna usch. Alla trosisar ligger i en påse, tills jag köpt riktiga tygpåsar. Känner mig riktigt duktig, varför har jag inte gjort såhär tidigare? Trög antagligen haha.


~ 14.43 ~
Dammsugit, lagt undan alla kläder, hängt upp, fixat klart underklädeslådan, bytt i sängen. Shiiit vad duktig jag känner mig haha. Tänkte ta fönstren också men har ingen skrapa och inge T-Sprit och det behövs verkligen just nu, fönstrena är alldeles fettiga och allt kommer från motorvägen.

Önskar älsk hade kunnat koppla in stereon bara hehe fick lyssna genom tv:n, bättre än ingenting iaf. Dessutom är ju Playstation 3:s "skärmsläckare" supersnygga när man lyssnar. Mystiska..

Såklart skulle lille Zamme ligga i tvätten, han kommer alltid smygandes och lägger sig där när ingen ser hehe.

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow