Samsung Soul

Vardag / Permalink / 5
Vilken rövare. Älsk ringde att jag skulle komma ner till bilen. Sen åkte vi till NetOnNetlagret och så kom vi hem med en rosa Samsung Soul miiiiiieeeee. Och NEJ älsk betalade inte den till mig, den står på mig och avbetalningen på mig. Håller på att sälja min rosa z610i och kommer även sälja min röda w660i.
Ni får se nallen imorgon för nu är det jättemörkt och det blir inge bra bilder.
Måste dock köpa ett minneskort till Samsungen, dom är ju inte speciellt dyra så =) min nya kärlek, den är verkligen snygg!

Åkte förbi ICA också =D och därifrån fick filmen The Notebook följa med hem. 3 kr gick till Rosa Bandet också. Älskar Ryan Gosling, en av mina favvoskådisar. Ända sedan han var med i Young Hercules, gud vad snygg han var där, mm mmm, eyecandy.. Så den ska jag kika på imorgon när jag är ensam hemma.

Snart dags för CSI och I Ditt Ansikte, helkväll och lite Geisha Orange Dream på det. Gottiis!
#1 - - Johanna:

Jag ville ju bara va duktig o städa lite =)

Kram!

#2 - - Alisa:

Tack så hemskt mkt gumman!:)

#3 - - Linda:

Ja den ÄR verkligen så bra! alla andra mascaror får mina fransar att lägga sig ner efter bara 10 minuter, men jag kan lova, att om du böjer fransarna och kör på denna så håller det!

Kan ha att göra med att den är vattenfast också. Har haft en från max factor också som utgick från deras sortiment ,men den var också grym! såklart var den vattenfast =P

#4 - - Svägerskan:

OOOO dagboken MEINE FAVVORITEN GEFILMEN...så jäklans asa bra....BTW Samsung touchwiz e coolare än samsung soul ;)

#5 - - JENNIE & EXXA:

Åh underbar film!

Precis, folk har såna fördomar, Exxa kan liksom mer än att dra (även om hon är väldigt bra på just det). Men vi ska allt visa dem...!!! :)

Till top